Despartire dupa ce la casatorie ati jurat ca nu o sa va despartiti niciodata? De ce? Exista un motive anume? Circula vreun virus de origine necunoscuta printre noi, oamenii?, ne intrebam si noi si se intreaba si utilizatorii de pe lumeamica.ro, in cadrul unui topic deschis pe forum. Iata si ce au raspuns unii dintre acestia:

Despartire dupa ce la casatorie ati jurat ca nu o sa va despartiti niciodata? De ce? Exista vreun motiv anume? Metaforic vorbind, circula vreun virus de origine necunoscuta printre noi, oamenii? ne intrebam si noi si se intreaba si utilizatorii de pe lumeamica.ro, in cadrul unui topic deschis pe forum. Oare despartirea dupa casatorie e molipsitoare? Iata si ce au raspuns unii dintre acestia:

just me: "Uitati-va la televizor si o sa vedeti ca despartirea este departe de a fi un sindrom existent doar in Romania. Femeia nu mai sta la cratita, vrea sa progreseze, sa profeseze, sa aiba succes. Barbatul este gelos deoarece simte ca pierde controlul. Femeia nu mai este supusa barbatului. Nu mai traieste pentru el, ci cu el, iar aceasta situatie schimba total lucrurile."

mary-mary: "Nu vorbim doar de progresul femeii cu adevarat vizibil in ultimii ani, ci de faptul ca unii se plictisesc de prea mult bine, iar altii de prea mult rau. Asa incep certurile, se cauta schimbarile si se uita motivul care i-au adus laolalta pe cei doi: iubirea".

yza: "Da, probabil este un virus care a intrat in lume si a aparut numai din cauza ca in fiecare cuplu exista intotdeauna un "primul care insala". Inca de la inceputul timpurilor, oamenii nu au stiut ce sa faca cu libertatea. A fi liber nu inseamna ca nu exista reguli de viata de care sa tii cont sau pe care sa le ignori spunand ca "viata e frumoasa si trebuie traita" sau ca trebuie sa profiti de orice moment. Sa nu uitam ca daca nu respectam regulil, vor aparea si consecintele. Ceea ce se intampla astazi este consecinta propriilor fapte".

lorycica: "Oamenii se despart in general. Acum se mai si casatoresc, deci oamenii divorteaza in particular. Nu prea se mai gasesc relatii care sa dureze la fel de mult ca cele ale parintilor sau ale bunicilor nostri pentru ca acum nu mai suntem limitati de prejudecati. Sunt sigura ca majoritatea cuplurilor care au rezistat in timp nu s-au despartit dintr-o anumita pricina, cauza care nu ii includea pe ei sau iubirea lor. Oamenii se plictisesc repede, timpul trece repede, tot mai multe reviste ne spun sa ne traim viata mai frumos sau cum vrem noi mai frumos. Doar nu vrem sa ne traim viata alaturi de un singur om, nu? Dar nici singuri, Doamne Fereste! Sunt atatea tentatii, iar omul este facut pentru a incalca regulile. La urma urmei, casatoria este o regula, nu? Si pe mine ma sperie cuvantul asta "casatorie" si evit sa il rostesc. Ma gandesc la un "forever and ever" si poate unii oameni se gandesc si ei la asta la un moment dat. Si fug!..."


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri