Pentru oricine care nu a divortat, credeti-ma, divortul nu este ceea ce va imaginati. In acest articol sunt prezentate cateva experiente interioare care va pot salva de la un drum la tribunal, sau cel putin, sa va dea o idee de ce se intampla inainte si dupa. Tot ce este aratat aici e posibil sa nu se aplice la orice persoana.Exista intotdeauna exceptii de la regula, dar cuprinde pe majoritatea din noi.

Numai daca dvs nu doriti sa pierdeti pozitia de parinte (care este cea mai grea pentru copii), veti avea ocazii cu familia, absolviri, sarbatori impreuna, botezuri, casatorii si inmormantari care va vor aduce impreuna multi ani. Acele noduri din stomac ce apar la evenimentele publice impartasite, in special la inceput, sunt cunoscute numai de cei care au trecut prin divort. Nimeni altcineva nu are vreo idee. Apropierea de fostul sot cu un cuvant prietenos la astfel de evenimente place la toata lumea si aceasta este o practica valoroasa. Inamicii pot devenii in realitate prieteni, uneori prieteni buni, si multi gasesc ca pot fi un fel de “veri” confortabili.

8. Daca nu il urati pe sotul dvs, cand va separati pentru prima data, il veti uri in timp de la trei luni la trei ani.

Este aproape imposibil de a trece peste aceasta, desi intotdeauna pare sa vina ca o surpriza. De ce, eu nu sunt sigur. Acum ambii aveti agende diferite si prioritatile tale (de obicei probleme de bani sau copii) nu vor fi aceleasi cu ale fostului dvs. Este in regula, si uneori chiar important, de a fi manios pe fosta sotie (pentru un anumit timp – nu pentru totdeauna), dar nu este in regula sa impartasiti sau sa aratati acea manie cu copiii dvs. sau in fata copiilor dvs. Nu e usor, dar pentru sanatatea lor mentala, nevoia lor pentru un cer senin si nevoia lor de a iubi pe ambii parinti este absolut necesara, iar dvs trebuie sa tineti aceste sentimente negative in dvs , sau sa va limitati a le exterioriza terapeutului sau grupului dvs de sprijin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Principiile de bază ale mașinii CNC

9. Ziua cand fostul se recasatoreste este cu adevarat dureroasa.

Singurul lucru mai rau decat a auzi de la o terta persoana ca fostul dvs. se recasatoreste, este in realitate de a auzi stirile de la fostul dvs sot. In mod evident aceasta este o situatie de necastig. Nu conteaza cat de bucuros sunteti ca fostul dvs este fost, ca dvs nu il veti lua niciodata inapoi, ca sunteti multumita ca ati divortat, este totusi un moment dureros. Este acel ultim cui la cosciugul a ceea ce a fost candva casatoria dvs, sperantele si visele dvs. Daca dvs stiti pe cineva a carui fost sot se recasatoreste, nu o lasati sa petreaca ziua aceea singura. Si daca dvs stiti ca fostul dvs se recasatoreste, nu stati singura. In mod evident copiii vor lua parte la casatorie si se vor asigura de existenta unei relatii confortabile cu celalalt parinte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri