Pentru oricine care nu a divortat, credeti-ma, divortul nu este ceea ce va imaginati. In acest articol sunt prezentate cateva experiente interioare care va pot salva de la un drum la tribunal, sau cel putin, sa va dea o idee de ce se intampla inainte si dupa. Tot ce este aratat aici e posibil sa nu se aplice la orice persoana.Exista intotdeauna exceptii de la regula, dar cuprinde pe majoritatea din noi.

5. Dvs. nu va debarasati niciodata de dorinta de a fi parintele favorit.

Amintiti-va cand copiii dvs. v-au intrebat pe cine iubiti mai mult! Stiti ce intrebare prosteasca (dar cinstita) este pentru oricine vrea sa fie primul in inimile acelora pe care-i iubesc. Din nefericire, intr-un divort, cand parintii nu sunt impreuna ca sa auda noutati intr-o situatie impartasita, copilul dvs. va spune unuia inaintea celuilalt. Nu conteaza ca dvs. sunteti mai putin favorizat, secundar sau parinte defavorizat, dar sigur se simte astfel. Astfel ca dvs.trebuie sa invatati sa va iertati cand acele sentimente competitive cresc din adancimile intunecoase ale sufletului dvs. si sa invatati sa radeti la ele. Amintiti-va ca nu sunteti singuri!

6. Divortul nu "repara" pe fostul dvs.

Daca fostul sot a fost zgarcit, niciodata punctual si atent inainte de divort, el va continua sa fie zgarcit, sa intarzie si gata sa spuna lucruri stupide la divort. Lucrurile pe care le-ati tolerat in casatorie sub parfumul dragostei va va infuria la divort. Dvs. ati gandit ca ati renuntat la "..." (completati golul), dar continua asa cum a fost in timpul casatoriei dvs. Trebuie sa invatati sa acceptati, sa treceti cu vederea si sa iertati, sau altminteri veti cheltui o multime de emotii pe cineva cu care nici nu sunteti casatoriti. Dvs. puteti sa fiti manios sau sa urati doar pe cineva pe care iubiti.(Curios, nu?!) De asemeni, avocatul dvs. nu il poate face pe fostul sot sa fie o persoana sau parinte sensibil, asa ca nu irositi bani incercand ca avocatul dvs. sa “termine” cu el. Cand puteti incepe sa inlocuiti cuvantul “gresit” (in ce priveste indemanarea de parinte, valoarea banilor, obiceiuri personale, etc) cu cuvantul “diferit”, dvs. veti fi parcurs o cale lunga inspre acceptare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Principiile de bază ale mașinii CNC

7. Divortul, spre deosebire de casatorie, este pentru totdeauna cand exista copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri