Primele iubiri au subtil si brutal in ele, un ceva care nu te lasa sa le lasi in pace. Nu mereu. Si nu doar cele frumoase. Nu doar cele cu final de basm. Nu in toiul aducerilor aminte, nu neaparat cand te convingi ca au fost doar povesti de adormit povesti. Primele iubiri, uitate, ingropate, dezgropate si ingropate la loc sunt precum vinul vechi.

karinausa este si ea de parere ca "prima iubire, primele fioruri ale fericirii, primul sarut, prima data cand te daruiesti celuilalt trup si suflet sunt trairi ce nu le vei uita niciodata. Cel mai placut e ca aceste trairi sa le experimentezi alaturi de o singura persoana pana la adanci bartaneti. Atunci poti zice intr-adevar ca prima iubire a fost perfecta."

"Pana sa afli ce inseamna cu adevarat iubirea, CREZI ca iubesti de mai multe ori in viata. Iubirea e un lucru prea mare si important despre care din pacate, vorbim mult prea usor. Nu putem stii ce este iubirea PRIMA DATA, pentru simplul motiv ca nu avem termene de comparatie. Adeseori este confundata cu atractia. Multi, foarte multi dintre noi nu avem SANSA sa ne intalnim prima iubire. Poate niciodata. Iubirea este un lucru prea mare si important, despre care, din pacate, vorbim prea usor... spune Nora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

dracoaika crede si ea ca "prima iubire nu se uita. Oricat de fericit ai fi in prezent, atunci cand renunti prea usor la prima iubire, exista intotdeauna o intrebare: cum ar fi fost daca? Cum ar fi fost daca ai fi luptat pentru iubirea ta mai mult?

"Fiecare iubire e unica in felul ei. De ce nu se uita prima iubire? E simplu. Pentru prima data ai inceput sa iubesti, sa daruiesti indiferent de ceea ce primeai in schimb, ai simtit gustul iubirii. Iubeai si era suficient, insa dupa ce s-a terminat relatia ai ramas cu unele goluri, indoieli, intrebari care vor aparea ori de cate ori vei incerca sa iubesti din nou. Prima iubire a fost pura, fara prea multe intrebari sau indoieli", sustine un alt utilizator.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri