Primele iubiri au subtil si brutal in ele, un ceva care nu te lasa sa le lasi in pace. Nu mereu. Si nu doar cele frumoase. Nu doar cele cu final de basm. Nu in toiul aducerilor aminte, nu neaparat cand te convingi ca au fost doar povesti de adormit povesti. Primele iubiri, uitate, ingropate, dezgropate si ingropate la loc sunt precum vinul vechi.

Cu cat anii si timpul trec peste ele, cu atat nostalgia si amintirea lor iti trezesc fiori pe sira spinarii. Cu atat devin mai parfumate, parte din persoana care esti acum, din iubirea pe care o traiesti actualmente. Ar curge lacrimi peste lacrimi si s-ar epuiza toate cuvintele din lume pentru a descrie prima iubirea, cea care te-a initiat cu adevarat in tainele trairii. In acest caz, topicul deschis de prietenii nostri pe lumeaemica, in cadrul forumului ar fi insuficient. Dar nu este, pentru ca te asteptam si pe tine sa-ti exprimi gandurile si sentimentele.

"Prima iubire nu se va uita niciodata, iti va ramane mereu in suflet si in minte. Prima iubire nu se uita niciodata pentru ca ai avut multe de invatat de la ea: ai invatat cum este sa iubesti, cum este sa suferi, ce inseamna gelozia, bucuria, tristetea, cum te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu persoana iubita, cum timpul ti se pare ca trece mult mai repede cand esti cu el, cum acea persoana te face sa ai incredere in tine, cum te consoleaza si te linisteste atunci cand ai o problema, cum uiti de tot cand esti in preajma ei", deschide un indraznet discutia pe lumeaemica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

marfyll se intreaba: "Oare de ce nu putem ramane cu prima iubire si astfel sa fie toata lumea fericita? Nu ar fi mai bine din toate punctele de vedere? PRIMA IUBIRE este imposibil de uitat. Trecutul este insa trecut. Ramanem doar cu amintirile frumoase, placute. Cu mintea putem face aproape orice ne dorim. Inimii insa nu-i putem dicta ce sa faca si cum sa faca."

"Prima iubire nu se uita, undeva acolo in suflet continua sa existe o ramasita din ea. Odata ce s-a terminat iti va aduce intodeauna aminte care a fost motivul care a dus la sfarsitul ei. La urma urmei, ceea ce simti este de fapt un gust amar lasat de ceva care odata obisnuia sa fie frumos, sustine claudia.

"Trecutul nu-l poti uita niciodata. Prima iubire la fel. Odata ce ai aprins flacara in inima ta, nu o mai poti stinge. Indiferent ca o sa intalnesti o alta iubire, tot el o sa fie cel pe care o sa-l iubesti pana la moarte. Voi la ce varsta ati invatat sa iubiti? Odata ce iubesti, incepi sa suferi, sa-ti faci griji pentru el, sa traiesti viata in DOI. Primul sarut n-o sa-l uiti niciodata, ramane imprimat in mintea ta, iti amintesti mereu cu drag de el. Iubirea e frumoasa,dar cate nopti ai plans din cauza lui? De cate ori ai cedat ca sa va fie amandurora bine? De cate ori ai zis ca renunti si a intervenit cate ceva si nu ai renuntat? De multe ori... In momentul in care esti cu el, totul e perfect, minunat. Stai noaptea cu capul pe perna si cu ochii pe tavan, iti amintesti ce frumos era, cum va plimbati de mana seara, cum stateai pe iarba si priveati stelele, cum va sarutati noaptea in intuneric. Persoanele se schimba si unul din doi va avea de suferit. Pacat.", spune un alt utilizator.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri