Probabil multi dintre dumneavoastra credeti in casatorie ca fiind un act de devotament si dragoste si de asemenea ca aceasta poate schimba unele nemultumiri care exista acum in cuplu si poate cladi o viata mai buna.

Copilul salveaza casnicia

Din pacate realitatea nu este chiar asa, ba dimpotriva, aparitia unui copil poate destrama o casnicie. In zilele noastre, cand tindem sa muncim foarte mult, aparitia unui coil inseamna pierderea si ultimei picaturi de timp liber care ar fi putut fi impartita doar cu partenerul. Chiar daca va jucati si aveti grija de cel mic impreuna, totusi un cuplu cere intimitate si nu uitati de viata sexuala absenta in timpul sarcinii. Mai apoi certurile care intervin pentru impartirea responsabilitatilor in privinta celui mic vor zdruncina de asemenea casatoria. Momentul aparitiei unui copil este tocmai atunci cand va intelegeti foarte bine, cand armonia in cuplu atinge cote maxime, ci nu in momente delicate ale relatiei. Sa nu uitam ca multi oameni sunt casatoriti, dar inseala... de ce oare?

Casatoria si viata de cuplu in general presupun dragoste, dar si abilitati pentru a o intretine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Sursa: grace.ro

Citeste si alte articole pe grace.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Povestea nuntii mele - vis si fericire

Am mintit ca sa ma ia de nevasta

Fii sexy in prima noapte ca sotie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri