Este casatoria un drum inchis sau un drum ce deschide alte drumuri? Este casatoria inceputul unei alte vieti sau continuarea celei pe care ai avut-o si inainte? Casatoria n-o poti asocia cu moartea, casatoria este doar o noua viata alaturi de persoana iubita. Casatoria inseamna o viata frumoasa in doi. Totul este sa gasesti persoana potrivita, persoana care sa te iubeasca, sa te inteleaga, sa te respecte si sa te accepte asa cum esti.

"Casatoria nu este ceva obligatoriu. Cei ce se simt bine in interiorul ei raman acolo si sunt fericiti, altfel nu ar ramane. Casatoria este o "scoala in doi " si daca stii sa faci ca orele de curs sa fie placute, e minunata. Nu-ti place la scoala asta, poti pleca", considera mica.

yza ii da dreptate utilizatorului care a deschis subiectul pe forum: "In cele mai multe cazuri, casatoria este un pas spre inchisoare, sclavie, nefericire, desi nu asa ar trebui sa fie. In trecut femeia era o scava in propria ei casa, astazi situatia s-a schimbat. Sclavia poate fi pentru ambii parteneri. Depinde de cum isi costruiesc propriul paradis."

"Se zice ca a iubi inseamna a suferi si cum putini stiu sa sufere, putini stiu sa iubeasca. Pornind de la premiza ca vorbim de casatorii pornite din dragoste, este mai important sa stii sa daruiesti iubire decat sa astepti sa primesti iubire. Nu se poate sa nu fi fericit atunci cand cand il vezi fericit pe cel(cea) pe care il (o) iubesti. Si, mai devreme sau mai tarziu, eu cred ca fiecaruia ii este rasplatita dragostea pe care o ofera', afirma Anab. amina crede ca "o casatorie=moarte cand te casatoresti si dai gres."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

"Cred ca trebuie maturitate in gandire ca sa te casatoresti. Dragostea adevarata nu inseamna doar sentimente, caci sentimentele sunt trecatoare. Cand iubesti cu adevarat nu mai cauti sa te implinesti tu, ci sa iti implinesti partenerul si el cauta sa te implineasca pe tine. Astfel dispare orice urma de egoism. Nu trebuie sa uitam ca suntem oameni si dispusi slabiciunilor, dar pentru asta trebuie sa avem putere sa fim gata sa iertam si sa uitam. Viata de casnicie e o mare binecuvantare pentru cei care fac acest pas cu intelepciune si nu manati doar de sentimente. Dragostea nu inseamna doar pasiune....Eu sunt de sase luni casatorita si sunt o femeie fericita si implinita. Suntem de 100 de ori mai indragostiti si dragostea dintre noi a capatat o nuanta mai matura si mai puternica. E atat de minunat sa copilarim impreuna, sa radem impreuna, sa ne cerem iertare, sa recunoastem cand gresim si apoi sa ne bucuram de iertare. E o aventura palpitanta casatoria, dar depinde de circumstantele in care o faci", ne marturiseste camysa.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Daca te-a captivat si pe tine acest topic, forumul de pe lumeaemica iti este deschis pentru orice opinii si argumente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri