10 August 2015 publicat în Familie 1 share-uri

Citeste 19 sfaturi esentiale pe care un tata de baiat doreste sa le transmita mai departe fiului sau:

O lista cu lucrurile pe care un tata ar dori ca fiul sau sa le stie s-a viralizat pe internet si circula sub diverse variante si formule. dorkdaddy.com ne prezinta varianta personalizata a listei, 19 sfaturi esentiale pe care un tata de baiat ar dori sa i le spuna fiului sau:

Tata de baiat: 19 lucruri pe care as dori sa i le spun fiului meu

via https://dorkdaddy.com/

1. Invata sa dansezi cu o partenera. Nimic nu este mai elegant decat un barbat care sa isi poata conduce cu incredere partenera pe ringul de dans.

2. Singurul moment cand este potrivit sa iti folosesti pumnii este atunci cand te aperi de altcineva care isi foloseste pumnii sai asupra ta.

3. Artele iti dezvolta mintea. Stiinta si afacerile te hranesc. O sa ai nevoie de amandoua.

Foto: Dayna More /Shutterstock

4. Femeia din acea fotografie sau din acel film sau de pe acea scena este sora/ fiica cuiva. Trateaz-o asa cum te-ai astepta ca cineva sa iti trateze sora/fiica daca, doamne fereste, s-ar afla in aceeasi situatie nefericita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

5. Invata sa filtrezi cuvintele. Inainte de a spune ceva, gandeste-te la cum ar suna cuvintele pe care ai de gand sa le folosesti in urechile persoanei cu care vorbesti.

6. Invata sa nu fii de acord cu cineva fara sa percepi acest lucru ca pe un afront personal – chiar si pentru un motiv banal precum faptul ca nu poti astepta de la cineva ceva pe care tu insuti nu esti capabil sa il oferi.

7. Nu lasa niciodata pe nimeni sa gandeasca in locul tau. Exista mult prea multi oameni care investesc mult prea mult pentru ca tu sa crezi in ceea ce cred ei.

8. Presiunea de a apartine unui grup se refera de fapt la nesiguranta. Ai incredere in cine esti si nu va trebui sa “te potrivesti” unui grup anume. Oamenii vor veni la tine.

9. Nu te relaxa niciodata cand sotia ta face treaba in casa. Chiar daca spune ca este “ok”, nu vrei niciodata sa fii “acel tip”.

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

10. Deschide-i usa, trage scaunul si ofera-i haina ta. Cavalerismul nu este sexism.

11. Respecta femeia cu care esti. Indiferent de cat de mult iti doresti, nu face acest pas pana cand ea nu iti spune ca este ok. Las-o pe ea sa dea tonul relatiei sexuale.

12. Un barbat adevarat stie ca a plange este ok, insa nu exagereaza cu plansul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri