Nu orice barbat poate minti la fel de bine ca o femeie. Pentru o minciuna iti trebuie talent, neobrazare, trebuie sa fi fost investit cu darul divin al credintei in ceea ce spui. Femeile mint bine mai ales cand mimeaza orgasmul. Ai putea jura ca il au. Mint cand fac pe pudicele avand ani de experienta sexuala in spate. Mint cand se jeneaza de lipsa lor de experienta, invocand trecerea prin niste asternuturi in care nu au mai fost vreodata. O femeie nu va minti ca un barbat.

Femeile mint pentru a salva aparentele, pentru a crea o aparenta acolo unde aceasta nu exista, mint pentru savoare, pentru a condimenta viata, pentru a induiosa neinduiosatii, mint fara un scop anume sau cu un scop suprem, mint cu implicare emotionala, cu lacrimi si fara, in cuvinte sau in lipsa lor. Noi barbatii mintim din orgoliu, din interes, pentru ca nu ne place scandalul. Nu ne place scandalul, insa ne place bataia, confruntarea fizica, directa. La noi nimic nu e complicat. Noi mintim pentru a impresiona si pentru a cuceri o femeie. Femeile mint nu ca sa impresioneze un barbat, ci ca sa fie iubite de catre acesta. Femeile mint pentru a se proteja, ne mint pentru a ne proteja, mint pentru a nu suferi, ne mint pentru a nu ne face sa suferim, mint pentru a nu rani prin adevar pe ceilalti. Daca le iubim, iubim si minciunile lor. Si uneori le gasim incantatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Oare de ne mint femeile si noua, barbatilor, ne place atat de mult?

Seb


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri