Mi-au soptit ca niciun barbat nu are cum sa fie ultimul de pe pamant. Apoi... am fost salvata, m-au aruncat de unde nu plecasem de fapt niciodata. Din nou imi este cald si bine. Culorile imi sar in ochi mai vii si mai provocatoare ca niciodata, sperantele sunt atat de multe si dese ca aproape ma inec cu ele, viata e atat de frumoasa ca m-am facut frumoasa simultan cu ea. Da... astazi este ziua in care m-am reintors la mine. Este ziua in care am renascut eu. Este ziua in care cred din nou in iubire.

Ingerii m-au acuzat ca am facut prea multe in numele iubirii. Am indurat prea multe, m-ai facut sa sufar prea mult, mi-au curs prea multe lacrimi, am acceptat prea mult si am gresit mai mult decat tine. Ca daca o sa continui asa nu o sa mai traversez niciodata marea, nu o sa mai ma pierd in albastrul ei ca sa ajung la tarmul unui suflet cald. Nu o sa mai simt niciodata promisiunea rosului intens si a albului pur. Si ca de fapt... nici nu vreau asta. Nu vreau sa mor in neimplinire si minciuna.

Caci, mi-au spus.. am atatea de oferit si de primit si o sa ma lovesc numai de ocazii in care o sa fac asta. Lucrurile nu or sa-mi mai para niciodata frumoase. O sa ajung prea batrana si mai am inca timp sa fiu tanara. Mi-au soptit ca niciun barbat nu are cum sa fie ultimul de pe pamant. Nici unul... Apoi... am fost salvata, m-au aruncat de unde nu plecasem de fapt niciodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Din nou imi este cald si bine. Culorile imi sar in ochi mai vii si mai provocatoare ca niciodata, sperantele sunt atat de multe si dese ca aproape ma inec cu ele, viata e atat de frumoasa ca m-am facut frumoasa simultan cu ea. Da... astazi este ziua in care m-am intors la mine. Este ziua in care am renascut eu. Este ziua in care cred din nou in iubire.

Cat de bine poate fi acasa...

D.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri