La inceput a fost iubire pura si nevinovata ca intre adolescenti, apoi pasiune, dupa care s-a instalat o perioada de instrainare unul fata de celalalt. Cand zile buna, cand zile rele, nu mai intelegi nimic, nu-i asa?
La inceput a fost iubire pura si nevinovata ca intre adolescenti, apoi pasiune, dupa care s-a instalat o perioada de instrainare unul fata de celalalt. Cand zile buna, cand zile rele, nu mai intelegi nimic, nu-i asa?

De-a lungul unei relatii sunt multe zile de miere si de fericire, dar sunt si unele zile cu neintelgeri si certuri. Oare asa patesc toate cuplurile care au o relatie de un anumit timp sau sunteti doar voi doi cei care traiti o poveste de dragoste cu nabadai? Relatiile amoroase tin de mai multe aspecte printre care enumeram: nu trebuie uitat faptul ca fiecare dintre noi este o individualitate cu nevoile, energia si echilibrul sau, peste acestea apar nenumaratele conjuncturi prin care treceti, pe care nu le puteti controla. In afara de acestea nu trebuie sa uitam de schimbarile atmosferei si de anotimpurile de peste an caci si ele ne infruenteaza in momentul respectiv.

Cand exista o perioada de ambianta placuta, intelegere si fericire in cuplu parca totul pare mai roz ca oricand, orice scop e mai usor de atins. Insa, cand se instaleaza o perioada mai proasta parca nimic nu mai merge ca alta data si esti nemultumita, dai vina pe altii pe relatia vostra. De fapt in tot acest scenariu de vina sunt ritmurile fiecaruia dintre voi. Lipsa de comunicare sau comunicarea insuficienta in cuplu duce la un blocaj, care se concluzioneaza clar cu o perioada nefasta. Si ce urmeaza? Sa te gandesti la o decizie hotaratoare pentru urmatoarea perioada a relatiei. Nu-i asa ca ti se pare cunoscuta aceasta propozitie? Poate ca ti se intampla uneori daca urmaresti un timp filme romantice, de dragoste si mai mult decat atat te intalnesti tot mai des cu cea mai buna prietena a ta indragostita pana peste urechi, sa-ti doresti o relatie mai romantica. Pregateste terenul acasa: o cina romantica cu lumanari si mancaruri afrodisiace. Apoi te gandesti la el, pui mana pe telefon si il suni cu o voce mieroasa pregatita sa-i spui ca-l astepti acasa la cina. Iar el? Iti raspunde, te intreaba daca mai trebuie sa ia ceva, gen paine, suc si te anunta ca maine pleaca in delegatie si trebuie sa se odihneasca. De obicei asta e unul dintre evenimentele care se intampla cand sunteti in ritmuri diferite. Asadar, de la primele intalniri care sunt de neuitat si pana la situatia actuala, uite prin ce trece relatia voastra. Nu stie nimeni de la inceput cum va decurge o relatie de-a lungul timpului. Intr-o relatie e nevoie de doi oameni, numai ca atunci cand intervine monotonia, oboseala, stresul, nimic nu ai e asa armonios ca la inceput.

Cand va distantati?

Indepartarea dintre voi intervine atunci cand iti dai seama ca nu il mai recunosti pe acest personaj. Te indoiesti de cuvintele si afirmatiile lui, te indoiesti ca mai vrea aceleasi lucruri de la viata ca si tine, aceleasi enuntate la inceputul relatiei voastre.

Un articol de Larisa
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri