Cand te gandesti ca sexul slab reuseste de minune sa joace rolul sexului tare, nu-ti trece prin minte ca s-ar putea si invers. Cand iubesc, barbatii devin la fel de vulnerabili ca persoanele de sex slab. Barbatul feroce se transforma in baietelul inofensiv. Barbatul puternic nu iarta cand orgoliul ii este calcat in picioare, barbatul bun nu vrea sa-si dea seama ca se trece peste personalitatea sa. Si cine sunt barbatii buni? Sunt acei barbati pe care orice femeie ii doreste, insa ei nu au ochi decat pentru una.

Cea mai grea enigma a relatiilor? Nu trebuie sa stau prea mult pe ganduri, caci raspunsul ma plezneste instantaneu: pricopsirea barbatilor buni tocmai cu femeile rele. Recunosc ca am vrut sa citesc “De ce se insoara barbatii cu scorpii?”, insa din lipsa de timp si interes am renuntat la idee. O sa-mi fac insa timp. Sunt prea indignata, nelamurita si revoltata ca sa las timpul sa ma impiedice in dezlegarea misterului.

Haideti sa ne prefacem ca nu am auzit vreodata de mitul iubirii care face si drege, care iarta, uita si prosteste, de iubirea in care ochii sunt tinuti inchisi si inima larg si intentionat deschisa ca sa intre cine apuca, dupa cum doreste. Jocul este mult prea pueril, naiv si neconform cu realitatea atunci cand ai ajuns la varsta maturitatii si se presupune ca ochelarii de cal au cazut cu zgomot, facandu-se praf. Acum in inima intra cel care stie cum, cel care reuseste sa dea din coate pana cand o ia inaintea celorlalti cu intentii similare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

“Niciodata sa nu spui niciodata intr-o relatie” si iata legea de a carei existenta nu se indoieste nimeni, insa peste care toti trec cu vederea. Cum Dumnezeu se pricopsesc barbatii buni tocmai cu femeile rele... nu o sa o inteleg niciodata. Barbatul bun este dur si puternic cu toata lumea, este masculin, temperamental, atotputernic. Si totusi nu este nici ingamfat, nici violent, nici alcoolic si nici sadic.

Intelepti sunt oamenii din lumea larga, judicios nevoie mare este si barbatul nostru cel de toate zilele... Adevarat ca pe buzele lui, orice asemanare cu realitate devine realitatea insasi. Majoritatea barbatilor nu isi iarta partenera care i-a inselat, insa minoritatea da. O parte dintre barbati o fac neghiobeste. Se lasa calcati in picioare, stiu ca se trece cu camioneta peste corpul lor si cu toate ca sunt preveniti din timp de pericol, n-au nici ce mai mica intentie sa-si tarasca trupul afara din zona dezastrului.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Împreună în arte și simțiri

Dupa sangele amestecat cu praf ramas in urma lor si dupa teancul de rufe spalate in fata publicului, uitate sa fie puse la uscat, toata lumea o stie. Femeia rea ii face nefericiti. Ei insa nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca oasele le-au fost zdrobite pana la ultimul zvac de calciu. Sunt demni si au orgoliu, insa nu si in fata femeii despre care sustin ca o iubesc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri