Pentru a afla care este tipul de partener fata de care ne simtim atrasi la nivelul inconstientului, procedeul numerologic este extrem de simplu.Pentru femei, se face suma literelor A, J si S existente in numele intreg al fiecareia dintre noi (nume+prenume). Prezenta acestora in numele intreg reprezinta un indiciu pretios al tipul de partener pe care ti-l doresti.

In cazul in care in numele tau este prezenta o singura litera inseamna ca esti in general atrasa de barbatii cu un caracter puternic ce au tendinta de a domina si de a-si impune caracterul asupra celor din jur si chiar si asupra ta. Mai mult ca sigur ca iti doresti un barbat sigur pe el, neinfluentabil, hotarat, un caracter dur si autoritar, capabil sa se descurce in orice situatie. Mare atentie insa pentru ca acesti barbati pot cadea foarte usor intr-o admiratie mult prea mare fata de propria persoana, iar in timp isi pot dezvolta natural si instinctiv egoismul innascut.

Daca ati constatat ca in numele intreg exista doua dintre aceste litere, acest lucru denota o mare afinitate afectiva pentru persoanele de sex opus ce isi fac un obicei din satisfacerea capriciilor tale si din rasfatul tau. Probabil ca in copilarie erai “preferata si razgaiata” parintelui de sex opus si iti doresti sa prelungesti aceste experiente si la maturitate. Subconstient sau nu, iti doresti ca partener un barbat care sa te alinte, sa te protejeze, sa te inconjoare cu dragoste, cu mici sau mari atentii si cu tandrete exagerata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cand in nume se gasesc 3 dintre aceste litere, inseamna ca iti doresti ca partenerul tau de viata pe termen lung sa fie o persoana joviala, plina de viata si buna dispozitie, comunicativa si sociabila, capabila sa intretina cu usurinta conversatii si sa solidifice relatii. Pentru ca iti place sa te lasi cucerita, te fascineaza barbatii care stiu cum sa te cucereasca. Accepti tertipurile masculine si minciunile lor nevinovate. Te atrag barbatii care nu stiu ce inseamna fidelitatea pentru ca, in mod subconstient, iti doresti si iti place sa crezi ca tu esti cea care ii poate schimba. Probabil ca in copilarie jucai rolul fetitei geloase pe dragostea si atentia pe care parintele o acorda altor persoane si visai in secret ca esti unica posesoare a inimii acestuia.

Daca in nume se afla 4 dintre aceste litere sau mai mult de 4, imaginea barbatului ideal din viata ta se suprapune cu cea a unui barbat echilibrat, integru si onest, capabil sa faca fata cu brio statutului de cap al familiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri