10 Decembrie 2013 publicat în Familie 20 share-uri

Ne inveti sa fim putenici si sa nu renuntam niciodata la ce ne-am propus. Ne inspiri sa facem ce-i mai bine si sa fim cei buni pentru tine.

Cred ca orice mama care a nascut inainte de termen simte, traieste si gandeste asa in acele ore, zile, saptamani sau chiar luni cat este la terapie cu puiul ei. Sa nasti inate de termen nu este cel mai usor lucru de depasit si cu putina bunavointa, informare si grija pentru sanatatea noastra o putem preveni.

Conectat la aparate, fire si tuburi, parul subtire si fin iti acopera trupul fragil si vulnerabil. Te lupti pentru fiecare respiratie de a ta. Ne uitam la tine si ne minunam de puterea ta. Forta nu se masoara prin puterea fizica, ci prin puterea de a persevera si de a depasi necazurile de zi cu zi.

Te straduiesti si incerci sa lupti si sa depui eforturi si in cele din urma reusesti sa depasesti fiecare obstacol pe care il intalnesti in calea ta.

Asteptarile pe care le avem de la terapia intensiva sunt mari dar tu ne uimesti pe zi ce trece. Esti perseverent, extrem de rabdator si tolerant la toti factorii din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Ne inveti ca nimic nu este imposibil!

In timp ce te straduiesti sa mananci, sa-ti mentii temperatura corpului, observam determinarea in ochii tai iar rezistenta si tolernata ta este uimitoare.

Ne inveti sa fim putenici si sa nu renuntam niciodata la ce ne-am propus. Ne inspiri sa facem ce-i mai bine si sa fim cei buni pentru tine.

Pe masura ce mama te strange la pieptul ei, se observa zambetul dar si cum te bucuri sincer de caldura mamei si de bataile inimii sale.

Tu ne inveti sa apreciem lucrurile simple in viata, care nu pot fi cumparate cu toti banii din lume.

Definitia curajului nu poate fi data de nimeni mai precis de tine. Tu ne-ai demonstrat ce inseamna aprecierea, acceptarea, toleranta, intelegerea, rabdarea, compasiunea si nu in ultimul rand speranta. Ne-ai invatat mai mult decat ar fi putut cineva sa o faca si pentru asta iti suntem recunoscatori.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Prin tine stim cum e sa se intample un miracol adevarat si suntem fericiti ca facem parte din aceasta lume a miracolelor. Uneori, cele mai mari lectii de viata sunt invatate de la cei mai mici.”

Aceasta este o scrisoare deschisa catre toti bebelusii nascuti prematur, dar este si un semnal adresat viitorilor parinti care vor sa fie informati, care vor sa previna si care vor stie ce se inatampla cu adevarat in sufletul unui parinte care se uita la bebelusul ei cum se lupta cu viata. Aveti grija de sanatatea voastra si nu uitati ca putem sa prevenim astfel de suferinte.

In luna noiembrie, Micolino si Asociatia Unu si Unu a lansat campanie de informare privind cresterea alarmanta a nasterilor premature care se intampla la nivel mondial, dar care claseaza si Romania in topul primelor tari din Europa care se confrunta cu acest fenomen, Socks for life. Daca doriti sa sustineti acest proiect sau sa descoperiti povestiri adevarate ale unor familii care s-au confruntat cu nasterea prematura puteti accesa linkul https://www.facebook.com/pages/Micolino-comunitatea-parintilor-cu-gemeni-prematuri-si-copii-frumosi/224054857726889.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Un articol de Diana Gamulescu

www.micolino.ro

***

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro. Incepand din octombrie 2013 Diana Gamulescu se implica si in proiecte sociale, ca memebru in Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com), organizatie neguvernamentala care deruleaza programe dedicate prematuritatii si multipletilor.
In ultimii ani Diana Gamulescu a coordonat comunicarea pentru organizatii precum Fundatia Dinu Patriciu, Nissan Romania, Goodyear Dunlop Tires Romania, Indesit Company, Piraeus Bank, Amadeau Romania etc si a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc .

Foto fr si main: By Yuganov Konstantin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri