Daca va exista ceva de iertat, intotdeauna va exista si ceva de condamnat. Daca eu trebuie sa te iert acum, inseamna ca tu ai gresit. Mi-ai gresit. Mult. Prea mult ca sa te mai pot ierta, mult prea mult ca sa ma mai pot ierta. Inseamna ca nu ai facut nimic atunci cand m-ai vazut nefericita.

Credeai ca daca o sa mergi acum in maini cu picioarele goale o sa aplaud cald si aprobator? O sa uit ca m-am strans de dor, ca am suferit de dragoste, ca am fost asaltata de ganduri nebune si disperate, ca am plans dupa doua brate, ca am suspinat dupa o singura secunda sau mi-am dorit sa opresc eternitatea? Tu da. Eu nu..

Crezi ca iti intorc spatele sau daca tu o sa procedezi la fel (in mod sigur o sa faci asta) nu imi doresc din tot sufletul sa ma topesc sub iubire si iertare? Crezi ca nu mi-as lipi strans de trupul tau, crezi ca nu m-as cuibari la sufletul tau, crezi ca iubirea ta nu m-ar face sa ma simt iarasi docila, plapanda, pierita, smulsa din radacini? Crezi ca daca mi-ai taia aripile, nu as prinde radacini din nou? As inflori. As da in parg. As fi fericita. Nu ai crede toate astea. Tu nu. Eu da.

Iubitul meu, acum invat sa iert nu doar cu buzele. Ma straduiesc sa o fac si cu sufletul. Acum invat sa fiu puternica. Recapitulez tot ce nu am invatat pana acum. Inca putin si termin… Inca putin ca sa te pot ierta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Andreea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri