De ce cred eu ca o femeie simte o atractie deosebita fata de un barbat mai varsta? Tinand in brate o femeie mai tanara decat mine, am simtit o nevoie acuta de a o strange si mai puternic in brate.

Am ajuns la concluzia ca femeile, chiar si atunci cand ele sunt nehotarate si imature, isi doresc sa aiba un partener sigur pe el si complet maturizat. Iar barbatii se maturizeaza mai greu, cu mult mai greu decat femeile. Nu este doar un cliseu, este o realitate. Femeile apreciaza varsta mai inaintata drept un potential garant pentru angajament, pentru innodarea unei relatii stabile sau chiar pentru intemeierea unei familii.

Deceptionate de caracterul superficial si de lipsa de maturitate a unui barbat de seama lor, barbatul mai in varsta devine barbatul ideal care poate raspunde intr-un mod corespunzator nevoilor lor emotionale. Si materiale sau intelectuale... pentru ca la aceasta varsta este foarte probabil sa aiba o cariera bine structurata si o situatie financiara stabila. Barbatul in varsta este asociat cu barbatul puternic, cu barbatul de succes, cu barbatul care va propulsa femeia in centrul atentiei celorlalti, cu barbatul care nu face sa sufere, cu barbatul care se simte bine oferindu-i placere partenerei (si nu invers) sau cu barbatul care povatuieste, indruma si formeaza caractere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Radu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri