Pentru ca noi suntem mai puternice decat ne credem si ei mai slabi decat vor sa recunoasca. Pentru ca insala atunci cand iubesc si parasesc atunci cand nu o mai fac. Pentru ca atunci cand iubesc, isi impun sa o faca. Sau sa nu o faca... Pentru ca iubesc la inceput din mila, din admiratie, din duiosie, iar apoi pentru ca vor sa te faca fericita.

Pentru ca inteleg mai bine decat femeile ca iubirile sunt trecatoare si cu toate acestea nu le acorda un sfarsit cinstit. Pentru ca nu lasa in urma si vreo parere de rau. Pentru ca privesc numai in fata, fara sa arunce o privire si peste umar Pentru ca reusesc sa cucereasca o alta femeie prin aceleasi replici nerasuflate pe care le-a experimentat cu tine. Pentru ca dimineata nu te striga rostind usor numele fostei iubite asa cum o facem noi, dar pot in schimb sa faca sex cu trupul unei alte femei in locul in care a facut dragoste cu sufletul tau.

Pentru ca au inventat cea de-a 11-a porunca prin care nu pot refuza o femeie care se ofera. Pentru ca traiesc fericiti cu impresia ca ei dau viata iubirii, iar nu ca iubirea le da lor viata. Pentru ca iubesc salbatic crezand ca iubesc tandru. Pentru ca isi studiaza vanatul din timp si il urmaresc intr-un ritm alert si perseverent. Pentru ca muta muntii din loc si seaca lacuri adanci incercand sa te cucereasca, iar atunci cand te-au sedus produc cutremure, ignorand ceea ce au cucerit. Pentru ca devin dezinteresati de tine tocmai pentru ca au reusit sa te cucereasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pentru ca ajungi sa urasti toti barbatii din cauza unuia singur.

Pentru ca nu putem trai fara ei.

Pentru ca rasfoind cu privirea aceste ganduri personale or sa spuna ca autoarea lor este o feminista convinsa.

Pentru ca sunt prea orbi sa vada ca este doar una suferinda...

Un articol de Daniela Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri