Se poate vorbi despre fericire la locul de munca?
De asemenea este esenial s distingem intre diferitele preocupri legate de fericire i diferitele contexte. Conceptul de ‘fericire’ fr a avea un context este de notorietate global pe cand atunci cand vorbim de ‘fericire’ incadrat intr-un context (de exemplu satisfacia postului) acoper numai sentimentele legate de aceasta arie cum este cea a locului de munc.

Expansiunea economiei globale i continua evoluie tehnologic au fcut ca organizaiile s se confrunte cu o nevoie permanent de schimbare, invaare i inovare. Datorit faptului c satisfactia (poate fericirea) persoanei care realizeaza sarcinile a devenit un factor esenial al creterii productivitii, ea s-a transformat in acelai timp intr-o garanie a succesului organizaiei.

Iat de ce inelegerea factorilor care contribuie la fericirea angajailor i implicit la performana acestora a devenit esenial in ceea ce privete managementul resurselor umane.

Sursa: ejobs.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri