Am fost de multe ori intrebata: "Esti singura? Tu cand ai de gand sa te mariti?", desi nu am o varsta prea inaintata. Le-am raspuns mereu ca ma voi marita atunci cand am sa gasesc sufletul pereche. Nu neg ca n-am sa incerc pana atunci sa construiesc o relatie atunci cand am ocazia sa intalnesc un barbat ce, macar la inceput, se potriveste gusturilor mele.

Am observat ca sunt oameni pregatiti pentru viata de cuplu si oameni care nu ar putea trai intr-o relatie. Unii reusesc sa traiasca alaturi de cineva, iubesc nemarginit, sunt mereu dispusi sa daruiasca si sa ierte, iar altii sunt la capatul opus.

Eu nu stiu din ce categorie fac parte, insa stiu ca imi doresc sa gasesc acel suflet pereche. Ma deranjeaza intrebarile celor din jur, care parca se bucura ca nu am un iubit sau inca nu imi straluceste verigheta pe deget. Parca au uitat de perioada cand erau si ei in cautarea jumatatii lor. Nu stiu cum reuseste rautatea sa se strecoare intr-un colt din sufletul fiecarui om, insa sunt convinsa ca fiecare persoana are norocul sau in dragoste. Sper doar sa stiu sa il fructific.

Ma mai intristeaza un gand: cand si unde am sa imi intalnesc jumatatea? Lucrez destul de mult, mai toata ziua sunt ocupata iar seara ajung atat de obosita acasa incat nu mai am energia sa mai ies undeva in oras. In week-end imi petrec vremea trebaluind prin casa si intalnindu-ma cu prietenele (cele singure) prin oras, imi mai vizitez parintii si unii prieteni deja casatoriti, astfel ma trezesc duminica seara tot singura. Sansele de a-mi intalni jumatatea par sa fie destul de mici. Deja incep si eu sa ma intreb: “Eu cand ma marit?”. Am mai auzit de varianta internetului, unde, culmea, multi dintre prietenii mei si-au gasit partenerii de viata. Oare sa fie o varianta buna? Insa eu nu indraznesc sa urmez sfaturile lor. Voi unde v-ati intalnit jumatatea?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Un articol de Iulia

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Casatorie la... prima vedere

Confesiuni despre casatorie

Te-ai visat vreodata mireasa?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri