M-am casatorit pentru bani cu un barbat ce merita sa fie iubit pentru ceea ce era cu adevarat. Nu am avut prieteni. Am gasit in el singurul meu prieten adevarat. Si iubit, si confident, si... totul. Stia ca imi doresc lux si confort, lui nu i-a greu sa mi le ofere, iar eu am putut sa le ofer mai departe familiei mele. A reusit sa imi cumpere pana si visurile.

Adolescenta am trait-o facandu-mi planuri si gandindu-ma la moduri meschine in care as putea sa pacalesc destinul, iar o parte din tinerete am petrecut-o intre scoala, intre orele dedicate ingrijirii fratilor mei si intre joburile part-time.

Am fost mult prea ocupata ca sa mai visez, prea ingrijorata de soarta fratilor mei, prea indarjita impotriva vietii si prea hotarata sa am bani cu orice pret. Si totusi inca mult prea visatoare ca sa vad realitatea asa cum este ea... Prea visatoare ca sa inteleg ca a te consola si a renunta la implinirea visurilor (oricat de materialiste si de meschine ar fi acestea) prin fortele proprii ceea ce-ti doresti inseamna de fapt a risca pe cont propriu si a te stinge de una singura.

“Nu vreau ca viata sa-mi treaca fara rost, fara sa ma bucur si sa bucur si pe altii de ceea ce are ea mai frumos. Nu am cum sa devin magnat peste noapte, nu o sa devin o femeie de cariera cat ai clipi din ochi si nu o sa obtin niciodata succesul doar prin fortele proprii. Oamenii care au reusit au avut doar... noroc. Caci da, mi s-a spus de atatea ori ca sunt extraordinar de frumoasa si am simtit de atatea ori privirile barbatilor atintite asupra mea incat am inceput sa cred cu tarie in frumusetea mea. Profesorii mi-au laudat de atatea ori inteligenta mea ascutita, incat nu m-am indoit nicio clipa de existenta ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Leagăn pentru toată copilăria

L-am cunoscut insa pe El, un barbat cu 10 ani mai in varsta decat mine, un barbat minunat, cultivat, matur, un barbat care mi-a oferit sprijinul sau moral si financiar, un barbat care m-a iubit cu mult peste puterea mea de intelegere, un barbat care a acceptat sa ma iubesca stiind ca nu o sa-l iubesc niciodata, un barbat ce imi oferea o iubire cu conditii. Asa a prins contur o stranie si groteasca “poveste de iubire” cu o ea hotarata sa pastreze nestirbita legea supravietuirii si un el mult prea convins ca minciuna se poate transforma intr-o imitatie absurda a adevarului. Accepti iubirea mea neconditionata, m-a intrebat in ziua nuntii? Daca tu o sa accepti iubirea mea conditionata, atunci da. Un raspuns plin de amaraciune si de rautate, o replica izvorata dintr-o onestitate ce se plimba mana in mana cu cinismul...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri