De ce insala barbatii? Pentru ca... De ce o fac femeile? Din cauza ca... Este adevarat ca si unii si altii iubesc si sunt iubiti, si unii si altii sufera cand sunt tradati, si unii si altii gresesc si calca stramt, si unii si altii iarta si sunt iertati, si unii si altii iarta, dar nu pot uita.

Femeii care iubeste si a fost inselata ii vine greu sa se mai daruiasca trup si suflet barbatului care a inselat-o. O face cu trupul, insa contopirea din dragoste inceteaza sa mai existe. Primul instinct al femeii inselate este acela de a cauta un vinovat, iar urmatorul este acela de autoinvinovatire. Femeia isi doreste sa poate ierta chiar si atunci cand nu o poate face. Barbatul care iubeste isi doreste sa nu poate ierta si totusi o face. Un barbat care iubeste si a fost inselat atunci cand spune ca iarta, o face efectiv din tot sufletul.

Cand un barbat insala si nu iubeste persoana cu care insala, nu inseamna neaparat ca ar cauta o fericire care ii lipseste. Insala pur si simplu. Din nevoia de diversitate, pentru ca doar astfel se simt atotputernici, din cauza insatisfactiei erotice, din curiozitate, pentru a-si certifica farmecul personal, etc... Nimeni nu spune ca nu exista femei care insala din aceleasi motive ca si barbatii, doar ca femeile au tendinta de a se implica afectiv mai mult decat barbatii in tot ceea ce intreprind. Nu un adevar general valabil, dar de cele mai multe ori femeile insala din lipsa de dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Principiile de bază ale mașinii CNC

Daca o femeie insala cu cineva pe care nu-l iubeste inseamna ca se afla in cautarea unei fericiri despre care considera ca i se cuvine de drept. In acest sens, micile experiente sexuale sau emotionale o ajuta sa-si regaseasca drumul spre implinirea pe care o merita. Tradarea femeii reprezinta un amestec ciudat de trairi, senzatii, experiente, o adunatura dezordonata in care ratiunea, sentimentele, iubirea si atractia fizica, arderea si contopirea se bat cap in cap, cerandu-si furibund, pe rand, intr-o harababura si mai tipatoare, dreptul la existenta.

Pentru barbati, inselatul se rezuma la ceea ce se petrece intre patru pereti, departe de ochii curiosi ai lumii. Pentru marea majoritate a barbatilor, inselatul devine echivalent cu actul sexual in sine, cu atingerea orgasmului, cu ceea ce a fost capabil un alt barbat si el nu (orgoliu!). Pentru barbati, tradarea este una sexuala, pentru femei mai mult afectiva. Pentru multe dintre femei, tradarea in adevaratul sens al cuvantului nu este reprezentata de uniunea fizica, ci de atingerile, vorbele, trairile, tandretea si sentimentele simtite si impartasite in acel moment. Un barbat poate uita cu usurinta femeia cu care a inselat, insa o femeie care insala uita cu eforturi de iubirea sa de-o viata, de familia sa si chiar de propria persoana. Si o poate face definitiv!

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Irina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri