Poti sa iubesti si sa nu-ti doresti sa ai acea persoana langa tine o viata intreaga? Poti sa-ti iubesti enorm de mult partenerul si cu toate acestea sa nu doresti sa te casatoresti cu el niciodata?

Curioasa sa aflu care sunt limitele iubirii, am intrebat perechile de indragostiti din jurul meu daca ar ezita sa spuna “da” persoanei pe care o iubesc. Am cerut parerea unor cupluri ce sunt implicate intr-o frumoasa si lunga relatie si traiesc de asemenea o poveste de dragoste pe masura. Am primit raspunsuri de la ambii parteneri (este arhicunoscut faptul ca barbatii resimt o oarecare teama fata de ideea de casatorie si angajament, asa ca am luat in considerare indeosebi raspunsurile persoanelor de sex feminin).



Presupunand ca in iubire legile nu au nicio importanta sau ca iubirea este atat de puternica incat se poate supune acestora fara sa-si scada din intensitate, am dorit sa aflu cati dintre noi si-ar lega propriul destin de cel al persoanei iubite pentru o viata intreaga. Nici peste un an, nici peste cinci, ci chiar in momentul actual... Poti sa iubesti si sa nu-ti doresti sa ai acea persoana langa tine o viata intreaga? Poti sa-ti iubesti enorm de mult partenerul si cu toate acestea sa nu doresti sa te casatoresti cu el niciodata?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Motivele pentru multe dintre noi nu isi doresc sa se casatoreasca acum ar fi destul de multe si diversificate: fie nu suntem ferm convinse ca barbatul iubit se suprapune cu imaginea barbatului alaturi de care am putea sa ne intemeiem o familie, fie partenerul nostru este iubitul si barbatul potrivit, dar sotul si tatal nepotrivit, fie nu consideram ca “acum” sau “vreodata” ar fi momentul potrivit, fie ne dorim ca mai intai sa ne realizam pe alte planuri (financiar, profesional), fie pur si simplu nu ne vedem imbatranind alaturi de persoana iubita.

Inelul face diferenta intr-o relatie?

“Un inel nu face si desface o relatie, are o valoare nula”, “cine crede ca dragostea este limitata de casatorie si de un banal simbol se insala amarnic, “poate ca inelul nu are nicio importanta, dar pentru cea care il poarta deja”, “angajamentul si inelul conteaza pentru o femeie atunci cand doreste sa treaca intr-o noua etapa a vietii sale”, “daca iubesti pe cineva atat de mult, faptul ca te casatoresti sau nu cu persoana respectiva ar trebui sa conteze cel mai putin”, “da, m-am intrebat de multe ori de ce, dupa atata timp, nu port inca un inel pe deget” si “da, m-am despartit de el pentru ca nu vroia sub niciun chip sa se casatoreasca cu mine” - acestea au fost unele dintre raspunsurile pe care le-am primit. In timp ce pentru unele dintre noi casatoria conteaza, pentru altele nu are nicio importanta.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri