3 Iulie 2008 publicat în Familie 1 share-uri

Atunci cand faci dragoste, nu mai arzi de nerabdare sa treci peste “jocurile amoroase” (preludiul) de dinaintea actului sexual in sine, ci adori sa le savurezi. In timpul actului sexual, nu te gandesti sa termini cat mai repede, ci iti doresti sa prelungesti acele clipe. Iti doresti sa le transformi in momente unice. Dupa consumarea actului sexual, nu te grabesti sa-ti aprinzi tigara, ci ai vrea sa tii cat mai multe persoana respectiva in brate si sa te contopesti cu ea. Si poate chiar sa reiei totul de la cap... Nu te grabesti nici cu avalansa de cuvinte, caci stii ca tacerea de dupa este delicioasa. Ea inseamna uniunea intru totul si suplineste stridenta cuvintelor.

Se spune ca tandretea apare doar in cazul relatiilor stabile si ca sexul se transforma in dragoste doar dupa o anumita perioada de timp, timp in care cei doi parteneri ajung sa se cunoasca foarte bine si sa se ataseze unul de celalalt. Chiar asa? Oare delimitarea intre a face sex si a face dragoste este atat de stricta? Cum ramane insa si cu aventurile “one night stand”?



Poti sa ai o aventura pasagera, de o noapte sau chiar de mai multe, sa nu iubesti persoana respectiva si cu toate astea sa faci dragoste si nu sex. Te porti foarte atent cu el. Iti doresti sa il faci sa se simta minunat. La randul sau, partenerul iti raspunde prin aceeasi moneda. Pe de alta parte, se poate intampla ca intr-o relatie de lunga durata, cu partenerul pe care il iubesti ca pe ochii din cap sa faci sex, si nu dragoste. Oare nu depinde totul intr-o oarecare masura de trairile emotionale asociate momentului respectiv, de dispozitia afectiva si de ceea ce-ti inspira partenerul chiar atunci?

Un alt prieten barbat imi spunea ca femeile si barbatii percep in mod diferit dragostea si sexul. Femeile sunt cele care fac dragoste, barbatii sunt cei care fac sex. Si sincera sa fiu, rareori, atunci cand au inselat, am auzit un barbat spunand ca a facut dragoste si nu sex. Barbatii fac dragoste cu partenera si fac sex in micile lor “escapade amoroase”. Diferenta dintre a face sex si a face dragoste este insa mai mult una de nuanta si de multe ori se refera strict la concepte si teorii. Si barbatii fac dragoste, nu doar femeile. Poate ca nu o spun clar si raspicat, insa diferenta dintre a face dragoste si sex exista. Simt si ei acest lucru. Simte si partenera care ii este alaturi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri