Inca de dinainte de a gasi un nume potrivit pentru copilul tau te-ai intrebat daca acest nume poate influenta intr-un anume fel destinul micutului.

Numarul 7: intruneste cu succes o buna ratiune si capacitati spirituale, fiind intelept si analizand situatiile nu numai cu mintea, dar si cu sufletul. 7 este omul introvertit, solitar, care filosofeaza mult, cercetand problemele omenirii.

Numarul 8: omul banului, preocupat intotdeauna de bani si cum se produc ei, avand grija sa nu cheltuiasca prea mult si sa faca economii, riscand sa fie avar. Este pragmatic, dar cu bune capacitati organizatorice; are fler in afaceri si succes pe partea materiala. Lui i se potriveste lucrul la banci, in armata, poate fi bun politician.

Numarul 9: dominat de dreptate si avand principii morale de neclintit, onest si saritor, numarul 9 ar fi perfect ca judecator, politist sau preot. El este norocos la bani, desi nu si-i doreste cu ardoare. Este milos si saritor, vrea sa fie util celor din jur si societatii, ajutand intotdeauna pe cei aflati la nevoie. Poate deveni egoist si frustrat din cauza faptului ca el daruieste totul dar nu primeste mare lucru in schimb.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Testosteron – rol, valori normale Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Un articol de Simona Prodanoiu

Sursa: Kidz.ro

Citeste pe Kidz.ro articole despre sanatatea si educatia copilului. Noi iti recomandam:

Hai sa facem la olita!
Educatia copilului in functie de varsta

Alaptatul in public- pro sau contra?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri