Arenele de Joaca, cel mai mare stadion de joaca pentru copii, se redeschid, pentru al treilea an consecutiv, pe 7 si 8 iunie, in Herastrau, la Roata Mare, zona Soseaua Nordului Ambasada Chinei.

Arenele de Joaca, cel mai mare stadion de joaca pentru copii, se redeschide, pentru al treilea an consecutiv, pe 7 si 8 iunie, in Herastrau, la Roata Mare, zona Soseaua Nordului – Ambasada Chinei. Evenimentul este parte a campaniei sociale „Sport pentru Viata”, initiata de campioana Gabriela Szabo in 2006.

Alaturi de Gabriela Szabo, au confirmat participarea la eveniment Andreea Raducan, Elisabeta Lipa, Diana Oprea, Laura Badea, Larisa Lacusta si Monica Rosu. Duminica, 8 iunie, cu incepere de la ora 11, campioanele vor fi prezente in Herastrau pentru a face sport alaturi de copii. Fiecare va ocupa o zona de joaca, unde va derula diferite jocuri si activitati alaturi de cei mici, timp de cateva ore. La final, va avea loc o sesiune de autografe.

Timp de doua zile, parcul va fi impartit in nu mai putin de 26 de zone de joaca, unde copiii vor putea face sport timp de 10 ore pe zi, de la 10 la 20, singuri si insotiti de parinti. In premiera, in eveniment au fost incluse doua zone de sport pentru familie.

„Este important pentru parinti sa faca sport alaturi de copiii lor”, a declarat Gabriela Szabo, initiatoarea campaniei. „Noi organizam, in cadrul campaniei, evenimente si activitati pentru copii, dar rolul parintilor in educatia sportiva a copiilor este esential. De aceea, la Arenele de Joaca, avem zone dedicate lor, ca prin sport sa se apropie de copiii lor si sa petreaca mai mult timp impreuna”, a incheiat campioana.

Astfel, in weekend, copiii vor putea juca baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, tir, popice, box, vor face exercitii de gimnastica, vor descoperi teritoriul Adventure Camps si zona de gonflabile, vor participa la crosurile Distrigaz Sud, la intreceri de stafeta si la diferite jocuri cu mingea. De asemenea, vor participa la ateliere de desen si la tombola cu premii. In 2007, au fost prezenti la eveniment 4.000 de copii, iar anul acesta numarul de participanti este estimat a fi cu 50% mai mare.

Evenimentele fac parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo in 2006. Obiectivele sale constau in: promovarea miscarii sportive, atragerea copiilor catre sport si constientizarea parintilor asupra rolului pe care miscarea il joaca in dezvoltarea fizica si psihica a celor mici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri