15 Mai 2008 publicat în Familie 8 share-uri

Relatii care vindeca suflete ranite si aduna franturi de inima? Relatii de compromis sau psedorelatii cum li se mai spune?
O astfel de relatie este egoista pentru ca porneste din start de la premise si motive egoiste. Se porneste de la ideea ca iubirea se vindeca doar printr-o alta iubire sau ca iti poti alina suferinta cauzata de pierderea unei persoane dragi in bratele unei alte persoane. Din dorinta de a alunga singuratatea sau din prea multe tentative de relatii (majoritatea soldate nefericit), din dorinta de schimbare sau de a varia serile petrecute in fata televizorului sau a calculatorului se incepe o astfel de relatie. Si abia pe masura ce relatia avanseaza, se constata ca singuratatea in doi poate fi mai apasatoare decat singuratatea de unul singur. I se acorda acestei relatii si o durata temporala, e drept nu foarte longeviva, ajungandu-se ca ulterior aceasta sa se intinda pe durata a cativa ani. Inca va mira? Nu stiu cate dintre noi gasim curajul de a pune capat definitiv unei astfel de relatii, dar am ajuns la concluzia ca aceasta relatie care se vrea medicament pentru suflet dispune de insuficiente atribute paliative. Nu vindeca rani mai vechi, ci redeschide altele noi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri