Iubitorii de balet au sansa unica de a-i vedea vineri, 9 mai,in premiera, pe cei mai talentati balerini rusi, cunoscuti in intreaga lume, intr-un spectacol de balet extraordinar.
Iubitorii de balet au sansa unica de a-i vedea vineri seara, in premiera, pe cei mai talentati balerini rusi, cunoscuti in intreaga lume, intr-un spectacol de balet extraordinar. Spectacolul “Romeo si Julieta” sustinut de Baletul Imperial Rus va avea loc pe 9 mai , ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cei 45 balerini cunoscuti in intreaga lume, vor urca pe scena alaturi de orchestra in fosa , dirijiata de maestrul VALERIY KRITSKOV .

Productia pe care o vom vedea la Bucuresti, beneficiaza de decorurile originale ale Teatrului “Novaya Opera” din Moscova .

Versiunea “Romeo si Julieta” , a fost inaugurata in anul 2004 si reprezinta adaptarea pentru Baletul Imperial Rus a faimoasei coregrafii a lui Leonid Lavrovsky facuta de catre fiul sau Mikhail Lavrovsky , care in produciile tatalui interpreta cu succes rolul lui Romeo . Punerea sa in scena se bazeaza pe o minunata scenografie, rezultat al creativitatii unora dintre cei mai buni scenografi rusi contemporani: Evgeny Lysik si Anna Ipatieva .

Coregrafia a fost creata special pentru Baletul Imperial Rus si prim solistii Maya Plisetskaya si Gediminas Taranda , iar premiera a avut loc in anul 1996 la Tokyo. Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center et.2, Teatrul National, Sala Palatului sau se pot face rezervari online pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri