De ce insa o mare parte dintre noi tanjim dupa implinirea pe care ne-o ofera dragostea? Si de ce ne simtim cu adevarat implinite atunci cand cel de alaturi ne face sa ne simtim implinite?
Sentimentul de implinire nu este constant - Exista persoane care nu stiu ce inseamna acest sentiment cu adevarat, desi l-au trait de foarte multe ori pe propria piele. Uneori cred ca traiesc sentimentul de implinire alaturi de partener, se pot intreba daca se simt cu adevarat implinite alaturi de cel iubit, iar alteori isi adreseaza intrebari legate de natura acestui sentiment. Se simt de cele mai multe ori confuze si cu toate ca isi doresc sa traiasca acest sentiment alaturi de cel iubit, nu reusesc sa-i vada adevarata esenta. Au atat de multe nelamuriri incat de cele mai multe ori prefera sa nu se implice suta la suta intr-o relatie. Din punct de vedere emotional, incerca sa fie cat mai detasate fata de partener, fiindu-le teama de posibilele esecuri in dragoste si de faptul ca nu or sa se simta niciodata implinite. Mai sunt de parere ca iubirea implinita nu pica din cer, ci ea trebuie cautata liber si constient. Ca sa o gasesti, trebuie in primul rand sa o vrei cu adevarat. Si abia daca o vrei cu adevarat, o cauti insistent, perseverand in incercari.

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri