De ce insa o mare parte dintre noi tanjim dupa implinirea pe care ne-o ofera dragostea? Si de ce ne simtim cu adevarat implinite atunci cand cel de alaturi ne face sa ne simtim implinite?
Sentimentul de implinire este un sentiment pe care toate femeile isi doresc sa-l aiba in viata lor. Din punct de vedere teoretic, implinirea presupune indeplinirea celor mai ardente dorinte si visuri. Satisfacerea acestor dorinte duce la aparitia sentimentelor de plinatate si de multumire. Mai mult ca sigur ca multe dintre noi, inconstient sau nu, si-au pus problema implinirii personale. Ne intrebam ce anume ne dorim cu adevarat in viata, care sunt acele lucruri care ne fac fericite, tanjind continuu dupa acele stari care dau nastere sentimentului de implinire. Nu de foarte putine ori gasim implinirea in afara dragostei. O gasim in frumusetea unei flori, in zambetul unui copil, intr-un hobby in care punem toata pasiunea de care suntem capabile, intr-o plimbare seara pe faleza, in toate lucrurile marunte care fac deliciul bucuriilor mari, in binele facut altor oameni sau in simplul fapt ca suntem respectati de ceilalti.

Alteori, cautam acest sentiment o viata intreaga, sperand sa-l gasim acolo unde ne asteptam mai putin. De ce insa o mare parte dintre noi tanjim dupa implinirea pe care ne-o ofera dragostea? Si de ce ne simtim cu adevarat implinite atunci cand cel de alaturi ne face sa ne simtim implinite? De ce acest minunat sentiment care te impaca cu tine insati si cu lumea exterioara este urmarea fireasca a dragostei pe care o simtim fata de cel de alaturi? Te-ai intrebat vreodata cat de implinita te simti alaturi de partenerul tau? In ideea ca nu ai avut timpul necesar sau ai ocolit acest subiect din variate motive, iti propunem un scurt ghid de analiza personala a starii de implinire in cuplu. Afla ce anume te face sa te simti fericita in cuplu, cum ai descrie relatia voastra din acest punct de vedere si spre ce fel de fericire tanjeste sufletul tau:

Bucurie, dar nu abandon total – Pentru unele persoane viata intreaga este o fuga continua dupa implinire si incearca sa o gasesca prin toate metodele cunoscute si necunoscute, in toate sectoarele posibile. Nu obosesc niciodata, o cauta cu neincetare, iar cand o gasesc, au impresia ca nu au dat de fericirea suprema si o cauta in alta parte. In gandirea acestora, implinirea nu poate fi definita. Este acea stare ambigua... care le da aripi, care le face sa-si doreasca mereu altceva, sa vrea din ce in ce mai mult. Aceste persoane incearca de cele mai multe ori sa gaseasca implinirea prin dragoste, insa dorintele lor sunt atat de puternice si se bat cap in cap incat nu le dau pace nici in somn...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri