Cartea lui John Oakes "Totul despre parfum" este continuarea logica si complementul lucrarii sale precedente, "Cartea parfumurilor", publicata in 1996.
Cartea lui John Oakes Totul despre parfum este continuarea logica si complementul lucrarii sale precedente, Cartea parfumurilor, publicata in 1996. In aceste pagini, John Oakes ne da, cu acuratete si cu sensibilitate, sfaturi nepretuite despre cum sa intelegem mai bine parfumurile si cum sa cautam acel "parfum ideal" ce corespunde personalitatii fiecarei femei. Ne ofera, intr-un stil foarte personal, analiza unui numar mare de parfumuri la moda, din care multe reprezinta succese rasunatoare.

Aceasta carte este dedicata si celor 21 de parfumuri superbe mentionate in prefata, disparute sau devenite extrem de rare in zilele noastre. Aceste 21 de parfumuri au influentat decisiv insasi arta parfumurilor. Majoritatea se afla pastrate cu grija la Osmoteca de la Versailles, in Franta, unde mai poate fi savurata mireasma lor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri