Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.

Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Restul e tacere. Regizor este Nae Caranfil, iar din distributie fac parte: Marius Florea Vizante, Ovidiu Niculescu, Mirela Zeta, Gruia Sandu, Silviu Biris si Florin Zamfirescu.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.
Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 3 martie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la film. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 7 martie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 10 - 13 martie 2008.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Jumper: Oriunde, Oricand. Pentru rezervari poti accesa acest link.
Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Neag Mihaela, Florina Pieptan si Maria Francu. Acestea pot merge la film in perioada 3-6 martie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Castiga invitatii la CinemaPro!.