Este minunat sa iti lasi sufletul iluminat prin intermediul intelepciunii unor mari reprezentanti ai Umanitatii. Astazi ne-am amintit de marele fizician Albert Einstein, "parintele relativitatii" si in acelasi timp un om extraordinar, care a stiut sa desluseasca miracolul Universului in toata complexitatea sa, inclusiv cea spirituala. Am ales cele mai frumoase douazeci de citate din Albert Einstein, pe care va invitam sa le impartasiti prietenilor dumneavoastra.

11. “Cred ca viziunile lui Gandhi sunt cele mai iluminatoare pentru oamenii politici ai timpurilor noastre. Ar trebui sa ne straduim sa facem lucrurile in spiritul sau... nu sa folosim violenta pentru a lupta pentru cauzele noastre, ci neparticipand la ceea ce noi consideram ca este rau”.

12. “Nu este sfrasitul daca reusim sa traim in copiii nostri, in generatiile mai tinere. Fiindca ei suntem noi; corpurile noastre nu sunt decat frunze ofilite in copacul vietii”.

13. “Sa te indragostesti nu este cel mai stupid lucru pe care il fac oamenii, dar gravitatia nu poate fi responsabila pentru ca oamenii se indragostesc”.

14. “Chiar daca este foarte persistenta, realitatea este totusi, aproape o iluzie”.

15. “Atitudinea slaba se transforma in slabiciune de caracter”.

16. “Cine nu a facut niciodata o greseala, nu a incercat niciodata ceva nou”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

17. “Pacea nu poate fi mentinuta cu forta. Poate fi obtinuta doar prin intelegere”.

18. “Cel mai important lucru este sa nu incetezi nicio clipa sa te intrebi. Curiozitatea exista pentru un motiv”.

19. “O fiinta umana este parte a unui intreg, pe care noi l-am numit Univers, o parte limitata in timp si spatiu. Omul experimenteaza viata, gandurile si sentimentele sale, ca pe ceva separat de rest, un fel de iluzie optica a constiintei sale. Aceasta iluzie este un fel de inchisoare pentru noi, care ne limiteaza doar pentru dorintele noastre personale si pentru afectiunea pe care o dam catorva persoane apropiate. Ar trebui sa ne eliberam din aceasta inchisoare, largind cercul compasiunii, pentru a imbratisa toate fiintele si natura, in toata splendoarea sa”.

Foto fr, main si interior: By Prachaya Roekdeethaweesab /Shutterstock

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri