Amphitrion a pregatit o surpriza de Paste publicului romanesc, noul Mega Show “Kings On Ice 2008”. Evgeni Plushenko, Edvin Marton, Surya Bonaly si acrobatii celebrului “Circ du Soleil” vor veni la Bucuresti pe 24 si 25 aprilie, la Sala Polivalenta.
Amphitrion a pregatit o surpriza de Paste publicului romanesc, noul Mega Show “Kings On Ice 2008”. Evgeni Plushenko, Edvin Marton, Surya Bonaly si acrobatii celebrului “Circ du Soleil” vor veni la Bucuresti pe 24 si 25 aprilie, la Sala Polivalenta.
Succesul inregistrat in 2007 i-a determinat pe Marton si Plushenko sa revina la Bucuresti.
In acest nou spectacol, Evgeni Plushenko isi va prezenta in premiera mondiala numarul pregatit pentru Campionatele Europene de patinaj artistic din 2009, Edvin Marton va canta melodii in premiera pentru publicul romanesc, Surya Bonaly va incanta prin arta si performanta, iar trei acrobati ai celebrului “Circ du Soleil” vor uimi prin numerele pregatite. Alaturi de ei vor fi Orchestra din Monte Carlo si alti 15 patinatori de exceptie. Publicul va fi fascinat de atmosfera feerica a celor peste doua ore de spectacol adusa pe gheata de muzica si dans, coregrafie si costume, lumini, lasere si artificii intr-o combinatie unica.
“Vom pune gheata artificiala in Sala Polivalenta si vom organiza doua spectacole, pe 24 si 25 aprilie, de la ora 19.00. Nu este usor sa improvizezi un patinoar, insa consideram ca publicul din Romania merita sa traiasca emotiile acestui spectacol intr-un cadru potrivit. In viata exista experiente cu care te intalnesti doar o singura data, iar aceasta este una dintre ele, de aceea am decis ca acest nou <Kings On Ice> sa fie cadoul oferit de Amphitrion cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti. Biletele se vor pune in vanzare la inceputul saptamanii viitoare, putand fi achizitionate din reteaua de magazine bilet.ro. ”, declara Raluca Popescu, directorul general al Amphitrion.
KINGS ON ICE
... un regal de patinaj si acrobatii pe muzica de vis a celui mai in voga violonist al momentului
Edvin Marton a sustinut concerte in intreaga lume acompaniat de Orchestra din Monte Carlo si concerte alaturi de Seal, Zucchero, Gloria Gaynor si nu numai.
Este unul dintre cei mai faimosi violonisti, castigator al premiilor Vioara de Aur si Emmy 2006.
Stradivarius Gold, o vioara din 1698, care a fost si in posesia maestrului Nicolo Paganini, ale carei sunete creaza catharsis-ul ideal pentru un public insetat de frumos. Aceasta i-a fost donata de catre Banca Elvetiei pana la sfarsitul vietii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri