Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. In fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00.

Comunicat de presa

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La MUSE - Teatrul de pe Lipscani 53 - ploua cu teatru! Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. In fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00.

“Te iubesc! Te iubesc?”, “Autobahn”, “Cum m-am lasat de gandit- mic tratat pentru intelectualii epuizati”, “Cada cu picioare”,” Amalia respira adanc”,” Cui i-e frica de Virginia Woolf?”,” Ce ne spunem cand nu ne vorbim », » American Buffalo”,” One woman magic show”, “Un exercitiu de comedia dell’arte”, “Fitness”,” Copiii Rai,” 7 zile din viata lui Simone Labrosse”,” Declar pe proprie raspundere”,” Fata cu caramida-n gura”,” Niste fete”,” 9 grade la Paris”,” Fetele grase castiga intotdeauna”,” Bullets over Lipscani”,” O femeie singura - recital Maia Morgenstern” - PREMIERA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Teatrul Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Ce e UNDERCLOUD?

E un FESTIVAL DE TEATRU VIU,
care nu lancezeste,
care nu se blazeaza,
care nu se poticneste,
care nu se plictiseste,
care nu se repeta.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Initiatorii proiectului Compania de Teatru “D’ AYA” sunt scriitoarea si regizoarea Chris Simion (Presedinte) si celebrul scriitor francez Pascal Bruckner (Presedinte Onorific). Anul acesta Compania de Teatru “D’AYA” implineste 12 ani de activitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri