Nu-i asa, doamnelor, ca va suparati cand partenerul dumneavoastra se uita la televizor in loc sa va raspunda la intrebari?
Nu-i asa, doamnelor, ca va suparati cand partenerul dumneavoastra se uita la televizor in loc sa va raspunda la intrebari? Autorii acestei carti si-au propus sa prezinte unui public larg motivele pentru care barbatii si femeile gandesc diferit si ce este de facut in aceasta privinta. Totul porneste de la prezentarea ultimelor descoperiri in domeniile cercetarii asupra creierului, biologiei evolutioniste, geneticii, psihologiei si schimbarilor sociale.
Rezultatul este o privire revelatoare, uneori socanta, asupra teritoriului de lupta trasat intre sexe. Aflati diferentele de gandire dintre barbati si femei. Odata ce veti invata secretele celuilalt, nu veti mai cadea niciodata in capcana reprosurilor si a mustrarilor de constiinta.
Disponibile in format AUDIOBOOK, titlurile Curtea Veche se adreseaza tuturor acelora dintre noi care gasesc ca preocuparile de zi cu zi le lasa prea putin timp pentru lectura.
Acum puteti beneficia de sfaturile sotilor Pease in persoana: De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda - primul audiobook in formula integrala de pe piata, realizat dupa scenariul original aprobat de autori.
Aflati:
  • De ce femeile citesc ganduri iar barbatii nu vor cere niciodata indicatii de orientare
  • De ce barbatii nu asculta si femeile nu pot citi harti
  • Cum sa evitati certurile, neintelegerile si conflictele
  • Intuitia - puterea radarului feminin
  • Cum sa convingeti sexul opus sa spuna „da“

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri