Compania de teatru PASSE-PARTOUT DP prezinta JOI, 14 Februarie 2008, orele 19:30, la Sala Rapsodia - Str. Lipscani 53 spectacolul COSTUMELE.

Un spectacol care a colindat lumea participand la multe festivaluri internationale. Dan Puric povesteste cu fantezie si umor, folosind un limbaj universal, in care pantomima, dansul, stepul, au virtutile unui scenariu, fiind teatralizate. 100 de costume apartinand scenografilor Dragos Buhagiar si Irina Solomon, sunt animate de o trupa de tineri actori talentati.

''Ideea Irinei Solomon, si a lui Dragos Buhagiar de a face un spectacol al costumului de teatru, m-a incitat. De ce?...Pentru ca un costum de teatru care si-a consumat existenta artistica si sta aruncat undeva, intr-o magazie, contine intotdeauna o energie ascunsa, acel ''altceva'' pe care l-ar fi putut trai. Acel ''altceva'' m-a incitat pe mine, in masura in care noi,ca oameni nascuti inca o data, am avea sansa incredibila a unui ''altceva''. Exista intotdeauna intr-un om o parte ''netraita'' de viata, o energie in forma latenta care-si asteapta momentul de desfasurare. Asa si in costumul de teatru, dincolo de destinatia lui precisa pe care si-a consumat-o o data cu proiectul teatral, ca pe un destin implacabil, exista o forta a lui nedescatusata. Cu acea ''forta'' am vrut eu sa ma joc''.(Dan Puric)
Scenariul si regia: Dan Puric
Distributia: Carmen Ungureanu, Adrian Horobet, Ileana Olteanu, Richard Bovnovczki, Dragos Huluba, Violeta Totir, Dana Cavaleru, Lucian Maxim, Vlad Oancea, Oxana Moravec, Andrei Vasluianu, Ioana Visalon, Ion Parea, Adriana Butoi, Adriana Nicolae, Adelaida Zamfira, Nicolae Nastasia, Ramona Cutina, Mircea Cristescu.
Relatii si rezervari la tel. 315.89.80 sau 0722.768.648
Compania de teatru Passe-Partout Dan Puric
Sala Rapsodia - Lipscani 53
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri