Romani din intreaga tara au sustinut in acest weekend turismul romanesc si au participat la prima editie a evenimentului ce sarbatoreste singurul lac de origine vulcanica din Europa Centrala si de Est, lacul Sfanta Ana.

Ziua Lacului Sfanta Ana a reprezentat un adevarat pas in exploatarea potentialului turistic al zonei si in promovarea turismului romanesc si al culturii autohtone.

Lacul Sfanta Ana este considerat una dintre cele mai frumoase locatii din Romania, fiind singurul lac de origine vulcanica din Europa Centrala si de Est, o adevarata atractie turistica pentru iubitorii de natura. Aflat la hotarul dintre judetele Harghita si Covasna, la o altitudine de 946 m in masivul Ciomatu, lacul Sfanta Ana a fost in permanenta o sursa de traditii si legende, ce oglindesc frumusetea culturii locale.

Organizatorul evenimentului este Fundatia Eco–Hangu, iar proiectul a fost finantat prin fonduri europene, prin intermediul Programului Operational Regional 2007–2013, axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, 53 – Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri