Mine Vaganti sau "Cine zice, ala este!" este o comedie italieneasca despre doi frati homosexuali. Va rula incepand de vineri in cinematografele romanesti.

Vizita-surpriza a prietenilor lui de la Roma va scoate la suprafata secretele familiei, unele total socante, in aceasta comedie calda si emotionanta.

Despre Ferzan Ozpetek, regizor

Nascut in 1959, la Istanbul, regizorul Ferzan Ozpetek pleaca in 1976 la Roma pentru a studia istoria filmului. S-a educat ca regizor de film si, ulterior, a colaborat cu grupul Living Teather. A urmat o perioada in care a fost asistent de regie, in special pentru productii de televiziune. Filmul sau de debut, Il Bagno Turco, a rulat in cadrul Quinzaine des Ralisateurs, la Cannes, in 1996 si a devenit un succes international. Al treilea sau lungmetraj, La Fate Ignorante, a fost selectionat pentru Competitia oficiala a festivalului de la Berlin, in 2001, a castigat trei Globuri de Aur, urmate de Premiul pentru cel mai bun film la New York Gay and Lesbian Film Festival si a fost pe primele locuri in box-office-ul italian.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Pornind de la scenariul scris de Buch Ivan Cotroneo si Ferzan Ozpetek, Cine zice, ala este! a fost produs in Italia de compania Fandango, in colaborare cu Rai Cinema si Apulia Film Commission, in 2010. In Romania, Cine zice, ala este! este distribuit de Independenta Film, casa de distributie care, din septembrie, va aduce sapte dintre filmele premiate sau care au facut parte din competitia oficiala Cannes 2011.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri