Daca iti este cunoscut sentimenul de iubire, te intriga, te cuprinde cu totul ca apoi sa te faca sa crezi ca nu o mai simti, atunci nu trebuie sa ratezi "Aproape Dragoste" – volumul de poezii semnat Dan Podaru.

Daca iti este cunoscut sentimenul de iubire, te intriga, te cuprinde cu totul ca apoi sa te faca sa crezi ca nu o mai simti, atunci nu trebuie sa ratezi „Aproape Dragoste” – volumul de poezii semnat Dan Podaru.

Poezia se spune ca descrie cel mai bine iubirea. Iar despre poezie, Dan Podaru sustine ca este: „un eveniment cosmic, un cutremur, o explozie nucleara, un BIG BANG care dureaza o nanosecunda.”

Cartea a fost lansata luni, 4 iulie, la cafeneaua 3D din incinta cinematografului Patria, in prezenta a numeroase persoane din mediul academic, artistic si din mass-media.

Pentru toate aceste poezii, autorul multumeste „tuturor femeilor care, iubindu-ma sau urandu-ma, m-au ajutat sa ma autodefinesc.”

Poeziile cuprinse in acest volum sunt create in perioada 1986-2011.

Volumul de 106 pagini este ilustrat cu fotografii alb-negru realizate de artistii Gabi Boholt si Sergiu Mihaescu, iar designul acestuia a fost conceput de catre Vasile Ardeleanu.

Volumul va putea fi achizitionat direct de pe site-ul autorului ( www.danpodaru.ro ), dar si din librariile Humanitas.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aproape dragoste.