Lucrarea aparuta la editura Trei isi propune sa ne demonstreze ca este mai bine sa fii egoist, sa te bazezi pe propriile puteri si sa te gandesti in primul rand la tine.
Lucrarea aparuta la editura Trei isi propune sa ne demonstreze ca este mai bine sa fii egoist, sa te bazezi pe propriile puteri si sa te gandesti in primul rand la tine. Ghidul nu te face mai putin uman, mai putin sensibil, nu te determina sa “calci pe cadavre”, ci isi propune sa te ajute sa acorzi mai multa importanta tie insuti, astfel incat sa poti reusi in tot ceea ce iti propui.
Arta de a fi egoist nu se preda la nicio scoala, la nici o universitate si nici la fara frecventa, ceea ce nu este nicidecum o intamplare. Motivul este ca nimeni nu-i realmente interesat sa faca din altii niste oameni independenti, care reflecteaza la ei insisi. Caci cine nu stie ce vrea sa realizeze in viata este o victima care se preteaza perfect sa fie exploatata de catre altii. Si exact asta vor cu totii de la noi.
[...]
Cine este de parere ca a venit momentul de a nu mai lasa ca altii sa stabileasca pentru el criteriile aprecierii, ci s-o faca el insusi, inainteaza un pas decisiv in intelegerea artei de a fi egoist.

Josef Kirschner
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri