O serie de 7 carti revolutionare scrise de dr. Menci pe intelesul tuturor!

Rutina ne imbolnaveste! Este o afirmatie pe cat de socanta pe atat de adevarata, deoarece obiceiurile zilnice, deja reflexe, ne deterioreaza putin cate putin starea de sanatate.

Incepem ziua cu o mare ceasca de cafea insotita, in mod obligatoriu de doua-trei tigari. Plecam la serviciu fara sa mancam, deoarece ne trezim in ultimul moment si deja suntem in intarziere. Intre doua intalniri mancam o merdenea sau un covrig, un pateu. Fara sa ne dam seama cum trece timpul, deja se face seara: momentul celei mai bogate mese din zi. Si daca vorbim de masa bogata, atunci automat vorbim de paine alba, cartofi prajiti si mancare grasa, plina de colesterol.

A manca nu este simplu, din contra, este un act responsabil, care trebuie invatat si aplicat in mod corect de fiecare data cand ne asezam la masa. A sosit timpul sa iei masuri!

Dupa succesul inregistrat de cele doua volume despre nutritie “Si noi ce mai mancam? Noua ordine alimentara” si “Si noi ce mai mancam...ca sa slabim?”, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi demareaza o adevarata campanie de educare si informare cu privire la ce inseamna alimentatia gustoasa si cu adevarat sanatoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Caria dentară – ce este și cum se tratează

In acest scop dr. Menci lanseaza cele doua carti intr-o serie de 7 volume, scrise pe intelesul tuturor.

“Adevarul despre alimentatia romanilor” este prima carte din colectia “Si noi ce mai mancam?”, o serie de sapte volume distribuite in fiecare joi, la toate chioscurile de presa, impreuna cu un cotidian de sport. Primul volum al colectiei va aparea pe data de 12 mai, la pretul de 13,99 lei.

Din colectia “Si noi ce mai mancam?” mai fac parte:

Vol. 2 – “Intelege-ti organismul si ajuta-l!” – a aparut pe 19 mai. Din acest volum afli cum sa asociezi corect alimentele pentru o digestie buna, de ce este important sa tii cont de propriul tau bioritm si care este rolul detoxifierii organismului.

Vol. 3 – “Citeste eticheta si fereste-te de alimentele falsificate” – apare pe 26 mai. Etichetele produselor sunt extrem de importante. Acest volum te invata cum sa le citesti corect, la ce trebuie sa fii atent si cum sa faci diferenta intre alimentele falsificate si alimentele sanatoase.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri