Sambata, 7 mai 2011, in Piata 1 Decembrie 1918 din Zalau, va avea loc prima editie a Zilei Sportului TenarisSilcotub.

Acestia se vor putea inscrie la urmatoarele categorii de varsta: 19 - 34 ani, 35 - 45 ani, 46 - 59 ani si peste 60 ani. Castigatorii desemnati in urma cursei de 10 km (barbati - femei) vor reprezenta Romania la Maratonul Global al Organizatiei Techint, ce va avea loc in aceasta toamna.

Activitati sportive, demonstratii si workshop-uri de mediu

Pentru cei care nu participa la cros se vor organiza sesiuni dinamice de jocuri sportive: volei, badminton, baschet, atletism pentru copii, competitii pentru familie, intre orele 8.00 - 16.00. Mai mult, tot in acelasi spirit sportiv, scena va fi rezervata demonstratiilor sportive inedite printre care capoeira si kangoo jumps.

Evenimentul are o componenta dedicata activitatilor ecologice datorita workshop-urilor de mediu. Astfel, intr-o atmosfera relaxanta, participantii vor descoperi coordonatele unui stil de viata prietenos fata de mediu, de la tehnici corecte de reciclare pana la ateliere de ridicare a corturilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

In jurul evenimentului, se vor desfasura mai multe concursuri: un concurs de desen si fotografie inainte de eveniment, concurs de fotografie dupa eveniment si, de asemenea, vor fi premiate scolile cu cei mai multi participanti la cele doua crosuri.

In plus, vineri, 6 mai, Gabriela Szabo si Diana Oprea vor sustine si un antrenament special pentru copiii participanti la cros, ce va avea loc pe Stadionul Municipal Zalau.

Partenerii evenimentului sunt: Primaria Municipiului Zalau, Consiliul Judetean Salaj, Federatia Romana de Atletism, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj, Inspectoratul Scolar al Judetului Salaj.

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub este cel mai important producator roman de tevi fara sudura de diametre mici utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si a gazelor naturale, industria chimica si petrochimica, industria energetica. Unitatile sale de productie se afla la Zalau si Calarasi, Romania.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Programele de responsabilitate sociala ale companiei urmaresc dezvoltarea durabila a comunitatilor in care compania isi desfasoara activitatea, fiind directionate spre educatie, sanatate, cultura si arta, educatia privind mediul inconjurator si asistenta sociala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri