Scopul autoarei este de a contribui la schimbarea mentalitatilor invechite, care o obligau pe femeie sa se supuna barbatului, si de a da raspunsuri simple si limpezi tuturor celor care doresc sa aiba o viata sexuala fericita, senina si plina de satisfactii.

80% dintre femei nu sunt satisfacute de viata lor sexuala. Aceasta e concluzia la care a ajuns Eva Arkady in urma unui sondaj. De ce? Deoarece conceptiile prea multor oameni, indiferent de sex, nu se aliniaza modificarilor aduse de epoca moderna in viata de cuplu. Ce-ar fi daca fiecare in parte ar invata ABC-ul comunicarii sexuale autentice, aplecandu-si urechea si la propria voce interioara, dar si la partener/a, ce-ar fi daca fiecare in parte si-ar asuma responsabilitatea pentru 50% din relatie?

Scopul autoarei este de a contribui la schimbarea mentalitatilor invechite, care o obligau pe femeie sa se supuna barbatului, si de a da raspunsuri simple si limpezi tuturor celor care doresc sa aiba o viata sexuala fericita, senina si plina de satisfactii.

Barbatii vor descoperi in aceste pagini ce anume trebuie sa faca pentru ca fiecare dintre ei sa devina alesul, iar femeile vor invata sa-si exprime limpede dorintele si sa-si castige, pe acest plan, independenta fata de partenerii lor, inclusiv prin metoda „solo“ de gasire a placerii, daca altfel nu se poate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Eva Arkady a studiat temeinic problema dependentei afective si a scris mai multe carti pe marginea acestui subiect, dar si a altora, adiacente: co-dependenta, reconstituirea sinelui, sexualitatea, placerile femeilor. Totodata, organizeaza sedinte de terapie in grup pentru persoane dependente afectiv si persoane abuzate si sustine numeroase conferinte pe aceasta tema. Ea insasi o fosta dependenta afectiv, considera ca oamenii pot fi ajutati sa-si schimbe mentalitatea si sa scape de aceasta suferinta prin dialog si pictura intuitiva, ambele metode fiind menite recunoasterii ideilor preconcepute despre sexualitate care le ghideaza viata si deschiderii lor catre niste conceptii si atitudini mai adecvate epocii moderne.

Autor carte: Eva Arkady

Carte aparuta la Editura Humanitas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri