Nimeni nu e singur de Dragobete! Asociatia de Psihologie Aplicata si Stiinte Conexe va invita la Petrecerea de lansare a Clubului 'Singles 40-65'. Va propunem sa petrecem un timp de calitate legand prietenii noi, dar si cu distractie si voie buna.

Nimeni nu e singur de Dragobete!!!

Am luat initiativa crearii unui grup in care sa ne refacem impreuna antioxidantii sufletesti! Sa ne dam o sansa la distractie, prietenie, dragoste!

APASC ( Asociatia de Psihologie Aplicata si Stiinte Conexe) va invita la Petrecerea de lansare a Clubului ‘Singles 40-65’ care va avea loc Joi, 24 Febr. 201, in Dream Café, B-dul Lacul Tei, nr.29, orele 18-22 plus. APASC organizeaza activitati pentru persoane singure intre 40-65 de ani care sa socializeze intre ele.

Ce va propunem ca activitati la Club’Singles 40-65’:

  • sa ne intalnim saptamanal pentru 3-4 ore in care sa gasim raspunsuri la problemele ce ne preocupa apoi sa ne relaxam gatind, dansand, prin psihoterapie, gimnastica,etc
  • sa petrecem un timp de calitate legand prietenii noi, cu distractie si voie buna fie la sfarsit de saptamana, de sarbatori sau in vacante

Suntem deschisi la sugestii, vrem ca toti membrii clubului sa-si implineasca asteptarile.

Ce servicii furnizam:

  • organizam intalnirile si mediem discutiile
  • servicii de consiliere psihologica la orice nivel
  • servicii de matchmaker la cerere
  • organizam petreceri si vacante
  • cursuri de dezvoltare personala
  • servicii de orientare profesionala

Agenda de lucru se va plia pe feedback-ul primit de la participanti. Veniti sa ne cunoastem si sa planuim impreuna activitatea Clubului ! Va asteptam cu drag sa faceti parte din Clubul nostru!

Intrare: 40 RON ( o bautura inclusa ), gustari naturale, surprize, muzica si distractie la liber!

Pentru inscriere si detalii sunati la tel 0723591500 sau 0766545258 pana Miercuri, 23 Februarie 2011, orele 14. Organizator : Elena Bulugea; www.apa3010.blogspot.com; www.apasc.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Singles 40-65.