Duminica, 20 februarie, Ceainaria Serendipity va invita sa ii calcati pragul pentru a participa la cea de-a 3-a editie a bazarului organizat cu ocazia sarbatorii romanesti, de Dragobete.

Bazarul va incepe la ora 11.00 si va tine pana la orele 18.00, interval in care veti avea ocazia sa admirati si sa cumparati obiecte speciale, confectionate manual si sa va relaxati intr-o atmosfera primitoare savurand un ceai aromat.

Bazarul de Dragobete de la Ceainaria Serendipity se adreseaza indragostitilor care doresc sa isi surpinda jumatatea cu un cadou original, lucrat manulal dar in acelasi timp sa se poata bucura de o experienta unica intr-un spatiu cald si familiar, lipsit de aglomeratia si agitatia centrelor comerciale. De asemnea, anul acesta cei prezenti vor putea alege atat cadouri pentru el sau pentru ea dar si daruri ce pot fi oferite cu ocazia Martisorului.

Expozitia cu vanzare de la Ceainaria Serendipity va asteapta cu o mare varietate de produse hand-made, de la martisoare delicate la cercei, brose, margele si alte accesorii vestimentare unice, la “panouri de dorinte” si pana la cadouri “dulci” pentru toate varstele.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Principiile de bază ale mașinii CNC

Biletul de intrare este de numai 7 lei/ persoana, pretul incluzand un ceai aromat Crazy Love si posibilitatea de a castiga unul dintre premiile oferite la tombola, printre care: 3 vouchere de consumatie la Ceainaria Serendipity a cate 100 lei, 3 vouchere pentru un tratamament de rasfat care consta intr-un: tuns, spalat si coafat din partea stilistei Cristina Toana, la salonul Tendenze, 3 vouchere pentru astrograma persoanala, 30 de minute de consultatie astrologica, cunoastere si descoperire individuala din partea astrologului Roxana Ivanciu, dar si alte 3 premii surpriza!

Adresa noastra este: Strada Dumbrava Rosie, nr 12, langa Gradina Icoanei, pentru informatii sunati la numarul de telefon: 0743.283.342


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri