In Parcul Cismigiu, bucurestenii se pot bucura de targul de sarbatori, de unde pot cumpara produse traditionale si decoratiuni. In Centrul Istoric, bucurestenii pot degusta produse traditionale sau pot cumpara suveniruri. In Parcul Unirii, putem vizita atelierul lui mos Craciun, iar in piata Constitutiei va avea loc festivalul vinului rosu.

De asemenea, in Piata Constitutiei, o asociatie non-profit va impodobi zece brazi, iar cei doritori vor putea achizitiona decoratiunile. Banii astfel obtinuti vor fi folositi in scopuri caritabile.

In corturi incalzite vor fi deschise doua ateliere, unul de olarit si unul de tesut, iar copiii se pot plimba cu masinute electrice, sau pot asista, impreuna cu parintii lor, la parada fanfarelor, sau la concerte cu trupe cunoscute si ansambluri folclorice din diferite zone ale tarii.

Targ in Piata George Enescu

Si in Piata George Enescu, in perioada 8-26 decembrie, se va deschide un targ de produse traditionale si decoratiuni de sarbatori.

Brazi decorati in culorile Craciunului sunt amplasati in Piata Roma, Piata Arthur Verona, Piata George Enescu, Pasajul Universitate, dar si la intersectia dintre strazile Lipscani cu Smardan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Foto fr si main: cod_gabriel


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri