Globuri de sticla pictate manual de artisti din Romania si Olanda, cosuri de cadouri si decoratiuni specifice din flori si plante naturale, tablouri realizate din reclame si postere vintage, ceramica pictata manual, carti, cosmetice bio, prajituri de Craciun � iata cateva dintre atractiile editiei 2010 a Targului.

Comunicat de presa

In ziua de 2 decembrie, la galeria Dalles din Bucuresti, s-a deschis Targul Cadourilor de Craciun. Timp de 3 saptamani, din 2 decembrie si pana in Ajunul Craciunului (24 decembrie), vizitatorii targului vor avea ocazia sa aleaga, pentru cei dragi, cadouri cu totul speciale.

Globuri de sticla pictate manual de artisti din Romania si Olanda, cosuri de cadouri si decoratiuni specifice din flori si plante naturale, tablouri realizate din reclame si postere vintage ce ridica obiectele decorative la rang de arta, ceramica pictata manual, carti, muzica si film, cosmetice bio, prajituri de Craciun – sunt doar cateva dintre atractiile editiei 2010 a Targului.

Cei care vor isi pregateasca ei insisi obiectele de decor pentru Craciun vor gasi la Targul de la Dalles benzi adezive din hartie de orez sau seturi de bricolaj pe care specialistii ii vor invata sa le transforme in obiecte unice, folosind tehnica servetelului sau tehnica origami.

Daca bijuteriile sunt cadourile preferate, organizatorii au pregatit anul acesta o oferta bogata, pentru toate categoriile de varsta si buget: bijuterii din aur, argint si gablonturi aduse din toate colturile lumii: India, Thailanda, Egipt, Maroc etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Dulciurile pot fi considerate „vedete”in 2010; de la braduti de Craciun si globuri din martipan, pana la torturi elaborate si dulciuri siciliene din pasta de migdale – toate va asteapta la targul de la Dalles, unde anul acesta nu lipsesc nici prajiturile proaspete, imbracate in glazura „de sezon” .

Pentru domnii amatori de delicii rafinate, organizatorii Targului de Craciun au pregatit o surpriza: narghilele si cafele in editii limitate, cu arome speciale.

Iubitorii de ceai vor avea ocazia sa vada, sa deguste si sa cumpere combinatii inspirate din plante rare, pregatite de specialisti ai ceaiului din Germania sau Marea Britanie destinate diverselor momente ale zilei: ceaiuri albe, rosii, verzi sau negre, pentru revigorare, tonifiere, relaxare sau meditatie. O multuitudine de arome pentru stari de spirit sau ocazii speciale!

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Pentru copii, Mosul a pregatit cartile anului 2010 si jucarii inteligente, care dezvolta creativitatea, inteligenta si spiritul de observatie.

O noutate a acestui an o reprezinta cosmeticele bio, cu principii active benefice pentru organism, produse in Germania, in infrigurata Siberie sau Orientul Indepartat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri