5 / 13

Escrocul sentimental

Pe noi, modul cum se auto-descrie autorul ne-a convins irecuperabil: "Sunt agnostic, dar spun rugaciuni in avion. Sunt materialist, dar nu imi place sa fac cumparaturi. Am amor propriu, dar sunt autodistructiv. Sunt narcisist, dar am impulsuri sinucigase. Sunt libertin, dar nu-mi place sexul. Sunt libertar, dar nu stiu ce inseamna asta. [...] Imi place sa citesc, dar nu sa ma citesc [...] Merg contra curentului, dar numai daca e in folosul contului meu curent. Sunt un scriitor prost, dar un om cumsecade. Sunt un om cumsecade, dar nu si atunci cand scriu." Jaime Bayly.

Vrem sa ne amuzam cu o carte pliuna de umor, desigur:Un roman insolent si de neuitat, in care Jaime Bayly descrie lumea aparte a lui Jaime Bayly cu un talent indiscutabil, cu abilitate narativa si cu un stralucit simt al umorului.

Provocator, lenes, romantic, autodistructiv, contradictoriu, infidel, vanitos, frivol, cochet, seducator si o adevarata canalie. Acesta este Jaime Bayly, un scriitor marcat de un echilibru tensionat.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri