Garbo.ro si Scoala DanceON te invita la un concurs in care ai sansa de a castiga un curs de dans pentru doua persoane la DanceON.

Garbo.ro si Scoala DanceON te invita la concurs! Poti castiga un curs de dans pentru doua persoane la DanceON. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui pe forum - AICI - la ce curs de dans ai dori sa participi. Singura conditie este sa fii din Bucuresti.

Arunca o privire peste cursurile de dans si spune-ne pe forumul Garbo la subiectul Castiga un curs de dans pentru doua persoane ce curs ai dori sa urmezi. ATENTIE! Vor fi luate in considerare doar raspunsurile postate pe forumul Garbo la acest subiect: www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/13274/Castiga-un-curs-de-dans-pentru-doua-persoane.html

Concursul se desfasoara in perioada 19 noiembrie -  5 decembrie 2010, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe data de 6 decembrie 2010. 

Cursurile DanceON

Daca doresti sa iti imbunatatesti miscarile de dans in club, numai la DanceON vei invata sa dansezi pe ritmurile celor mai hot piese ale momentului . Cioc va crea coregrafii spectaculoase pentru tine, iar lectiile de dans vor fi usoare si antrenante. Inscrie-te la cursurile de club dancing si clubbing-ul nu va mai fi niciodata la fel!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Daca esti incepator, dansurile esentiale au fost create special pentru tine. Daca esti insa un dansator deja familiarizat cu miscarile de baza poti sa te inscrii direct la cursul de dansuri de societate si latino-americane. Pentru persoanele nonconformiste, recomandam module de curs de hip-hop sau de belly dance.

Daca te fascineaza dansurile romanesti si te intrebi cum au supravietuit peste secole horele, sarbele, geamparalele si dansurile foclorice in cuplu sau esti doar un roman indragostit de tara ta, DanceON te invata de la zero miscarile celor mai impresionante dansuri populare romanesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri