Asociatia Femeilor Impotriva Violentei-ARTEMIS organizeaza expozitia 'SPUNE STOP-VIOLENTEI" in cadrul proiectului "Teatru-Un raspuns nou la violenta", proiect finantat de Fundatia Alexandrion Group.

Scopul proiectului este sa ofere alternative la violenta prin modalitatile de exprimare ale artei. Expozitia are trei sectiuni: colaj, fotografie si pictura. Lucrarile sunt realizate de catre tineri beneficiari ai centrului de zi “Clujul Are Suflet”.

Foto de Petru Dan Orzac

Tinerii au folosit arta pentru a transmite mesaje impotriva violentei si pentru a-i sensibiliza pe cei de-o seama cu ei si pe ceilalti membrii ai comunitatii in ceea ce priveste implicatiile grave ale fenomenului, dar si referitor la nevoia implicarii active si solidaritatii la nivelul comunitatii.

Iata cateva mesaje ale tinerilor: “Violenta ucide inocenta!”, “Implica-te si salveaza victimele violentei!”, “Luptam impreuna!”, “Si totusi...violenta ramane un strigat fara ajutor!”, “Spune nu nepasarii si ajuta-i pe cei ce duc lupta singuri!”.

Expozitia se va desfasura la Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar nr. 51 in perioada 19 noiembrie 3 decembrie a.c.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

In baza voturilor vizitatorilor expozitiei si ale unui juriu, se va premia cea mai expresiva lucrare la toate cele trei categorii. Sumele aferente locurilor castigate sunt locul I : 300 RON, locul II : 200 RON si locul III : 100 RON.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri